sunnuntaina, tammikuuta 18, 2009

Haaveita ja hihitystä...

Tänään olen unohtanut täysin kaiken työn ja ottanut todellakin rennosti...On syöty mummun kanssa lounasta, - hitaasti ja nautiskellen. Kahviteltu. Kuskattu mummua junalle. Köllitty. Ulkoiltu ja luisteltu. Paistettu lättyjä ja herkuteltu. Kurkisteltu tanskalaisiin nettiputiikkeihin ja hihitelty eilisille kasarisynttäreille... Voi katsokaa nyt näitäkin, - NOA NOA:n Miniaturen kevättä 2009...Olen ihan heikkona noihin suloisiin saappaisiin. Hei, kuka perustaisi Suomeen Miniature-putiikin? Tilausta olisi! Minusta saisivat heti kanta-asiakkaan. Nooh, onneksi on edes nuo tanskalaiset nettipuodit...Taidan tehdä heti "pikku" tilauksen...

Nämä suloiset ihanuudet alekoreista täältä...

12 kommenttia:

Anu kirjoitti...

Voi jestas miten söpöt kumpparit! Tahtoo kans tyttärelle tollaset!!!
Voisin kyllä sen putiikinkin perustaa:(yrittäjä olen,hoitovapaalla).Taitais vaan konkurssi tulla kun ostais ite kokoajan kaikki,eikä ois mitä myis!!!
Täytyy tuolla sinun liikkeessä tulla käymään joku kerta...Pajutilalla ramppaan aikasta usein.

Marja kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Marja kirjoitti...

Hih, ostin tytöille tuon P&P:n puseron ja hameen yms. :) Vaan moista liiviä en edes huomannut missään, höh. Nuo kumpparit on ylisuloiset, vinkkaa mullekin mistä nettiputiikista noita löytyis?! Jokos teillä ollaan terveinä? Täällä iski molemmille tytöille vielä kuumeen päälle korvatulehduksen... Reipasta alkanutta viikkoa sinne suunnalle!

satu kirjoitti...

Huomenia,

Anu, juu sama "vika" olis varmasti mullakin..:) Tuo Pepin vaatekaappi se meillä eniten pursuaakin nykyään. Juu, ja kiva jos pääset moikkaamaan! Tämähän on ihan ja melkein matkanvarrella Pajutilalle..:)

Marja,voi niitä teidän neitoja :(...Paranemisia sinne! Täällä nyt Rasmus korkeassa kuumeessa ja yskässä, Peppi jo parempi..kopkopkop :)Mutta sairastuvalla siis edelleen.:P

Meillä sama maku siis..:) Noita syötävän suloisia kumppareita pääset nyt kurkistamaan, kun klikkaat tuosta "tilauksen" päältä. :) Sitä en tiedä toimittavatko Suomeen, en vielä ehtinyt kysäistä. Joskin hankin nuo alla olevat kumpparit viime viikolla, joten on paree varmaan olla kysymättäkin...:)) Kiitos muuten aivan mahtavista linkeistä!

Reipasta viikkoa sinnekkin!

satu kirjoitti...

Marja, ja ai niin tuon liivin löydät http://www.mydreamchild.dk :)

Marja kirjoitti...

Kiitos ja ole hyvä linkeistä :) Meidän pitää tehdä yhteisiä tilauksia niin säästetään postikuluissa :)

Lilla Medine kirjoitti...

Olen haaveillut omasta lastenvaateputiikista pitkän aikaa, ja ehkä loppuvuonna sen toteutan. Olen ystävilleni sanonutkin, että haluaisin sinne ehdottomasti NoaNoan vaatteita. Katsotaan miten unelman toteutus onnistuu...Ihanaa kuulla, että olisi asiakas jo odottelemassa:)

satu kirjoitti...

Marja,juu tehdään vaan! :) Onko sulla joku hyväksi havaittu vakkari jo?

Lilla Medine: Ihanaa, pidän peukkuja! Täällä odotellaan...:)

Ira kirjoitti...

Kiitti vinkistä -ihania vaatteita ja putiikkeja!!! Siis aivan suloisia ja pakko tilata. :) Olen myös haaveillut omasta nettiputiikista, missä yhdistyisivät sisustusjutut ja lastenvaatteet. Huokaus, saahan sitä unelmoida...

Iloista viikonalkua!

Krisse /Vaarala kirjoitti...

ONPAS KAUNIITA VAATTEITA..TÄYTYY LAITTAA MINIÄLLE VINKKI--

pioni kirjoitti...

Kyllä on syötävänsuloiset kumpparit.

satu kirjoitti...

Ira, sun unelmat kuullostavat kivoilta! Tsemppiä! :)

Krisse, juu ei muuta, kun vink vink ja link link :)

pioni, niiiii-in :) Ne on!