torstaina, tammikuuta 29, 2009

Koukussa...

Sain anulta ja pionilta kivan tunnustuksen / haasteen. Täytyisi kertoa viisi omaa riippuvuutta. Vaikea rajata, olen riippuvainen niiiiin monesta pikku jutusta...:) Tätä miettiessäni huomasin,että yhdellä sanalla tiivistettynä olen koukussa arkeen. Tavalliseen, tylsään ja kiireiseen kolmen lapsen ja kahden yrittäjän hulinaan, huutoon ja yhteentörmäyksiin...:) Mutta tässä näitä, eikä niin missään järjestyksessä.

* AAMUHETKI - kupillinen maitokahvia, ruisleipää ja Aamulehti. Hiljaa, yksin, silmät vielä"unenpöpperöstä" sikkurallaan...

* villa HARMONIE - läppäri-nettiyhteys-tulostin-kamera-kännykkä-sisustuslehdet-blogit-puoti- asiakkaat...Myönnän, olen pahasti koukuttunut, rakastunut ja myyty :)

* RUOKA ja JUOMA - suolaisen ja makean suloinen kombinaatio, valitettavan epäsäännöllisesti yhteen soviteltuna...

* PERHE - lapset, mies, äiti, isä ja sisarukset pesueineen...Näitä ilman ei elämä olisi elämää!

* OMA AIKA ja YSTÄVÄT- tästä on pakko pitää kiinni, sillä sitä on IHAN liian vähän...Olen niin kiinni täällä kotona ja omalla tontilla, että välillä on PAKKO kaasuttaa edes ruokakauppaan YKSIN. Harrastaa en juurikaan ehdi muuta, kun lasten harrastuksia. Omaa aikaa kaukalon laidalla...jihuu :)Ystäviä tapaan ihan, ihan liian harvoin, mutta siitä ollaan edes pidetty kiinni, että keväin syksyin johonkin reissataan, parannetaan maailmaa ja tanssataan. Hei tytsyt, olisi aika suunnitella kevätsessioita jo...;)


Näillä viidellä arki rullaa ja maailma pyörii. En nyt koukuta ketään tähän haasteeseen,mutta napata saa ken haluaa. :)
Kuva: Vakre Hjem

4 kommenttia:

Anu kirjoitti...

Ja tuolla minun blogissani on sinulle uusi haaste!Arkirakkaus on muuten se millä elämä kulkee ainakin meillä.Ei mitään ihmeempiä virityksiä,tavallista arkea.Se tuo lapsillekin sitä turvaa,mitä on välillä aika vaikeakin pitää kasassa kaikessa maailman sekamelskassa.
Arjen iloa siis sinne teille ja viikonloppua ootellessa!

satu kirjoitti...

Moiks Anu,
voi kiitos! Täytyypä hilppaista kurkkaamaan:)Tuo on kaikki on niin TOTTA! Voi, kun tämän paletin saisikin pidettyä kunniallisesti kasassa ilman hötkyilyjä sinne sun tänne...:) Mukavaa arki-torstaita teillekkin! <3

olivieno kirjoitti...

Kyllä noita samoja asioita tulee mieleen, paitsi että me ei siis reissata...

satu kirjoitti...

Moikkist olivieno,
no, joo ja meidänkin "reissut" rajoittuu ihan korkeintaan noihin naapurimaihin...;))Siis tolla poppoolla :)