perjantaina, tammikuuta 16, 2009

Hyvä päivä...


Tänään paukkuu pakkanen, paistaa aurinko ja on muutenkin mukavaa. Heräsin jo viideltä ja vaikka Peppi on kuumeessa, niin jaksan rallatella. Tuo aurinko se vaan tekee ihmeitä...Kevät on tulossa...IHANAA!

Mietin jo kovaa vauhtia puodin kevättä, selaan uusia katalogeja, teen tilauksia ja suunnittelen ensi viikon messureissua Helsinkiin. Siellä onkin tiedossa jo yhtä sun toista kivaa ja ihan pakko on yrittää tehdä pikkuinen shoppailukierroskin jossain välissä...:) Täällä on ainakin pakko piipahtaa! Reissuveska odottaa jo valmiina...:)


Hiihtoloman pikku irtiottokin on nyt varattu. Lapset halusivat tänne, tykkäsivät viime vuonna ja ajomatkakin tuntuu kohtuulliselta :) Samalla voidaan moikata Kuopion kamujakin ja pysähtyä lihapiirakalle. Täällä tämä levoton on taas matkaa varaamassa...hih ;)

Yritän vielä hihitellen kasata huomisia vermeitä ja tehdä vähän töitäkin. Päivä on ollut vaihteeksi ihanan rauhallinen ja olenkin kipittänyt aina sopivan hetken tullen tänne kotiin mummoa ja Peppiä moikkaamaan. Kaupan sulkeuduttua on vielä kipaistava hankkimaan yhtä sun toista. Pinkki on minun värini huomenna, NAM ja KÄÄK! Mistähän löytäisi vielä sinistä ripsiväriä ja olkatoppauksetkin olisi pakko saada?! Ollaan me vaan oltu hemaisevia silloin joskus ennen vanhaan...:))

Onnesta nyt ei tarvita näitä popoja! Nyt hiihdellään huopatossuissa. Mutta ei aikaakaan, kun taas pompitaan lätäköstä lätäkköön...;) Sitä odotellessa toivottelen teille kaikille pirtsakkaa pakkasviikonloppua ja pujahdan puotiin. Sii juu!

14 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Paranemisia, hauskoja kasarikekkereitä ja mukavaa viikonloppua muutenkin sinulle ihana!

t. K

Marja kirjoitti...

Oi, kuulostaa ihanalta tuo Hesan reissu - ja tuo NoaNoa! Onko teidän Pepillä ko. merkkisiä vaatteita? Mulle uusi tuttavuus, paitsi nimenä. Tahkokin kuulostaa kivalta, siellä mekin viime talviloma vietettiin :) Hauskoja pippaloita toivotellen,
Marja

satu kirjoitti...

K, kiitos samaa sinullekin ihanainen!:)

Marja, juu on meillä NoaNoaa. Viime kesänä Tanskasta niitä täpinöissäni kuskasin :)

Tahko oli kiva! Nyt saadaan ystävätkin mukaan ja lapsille kamut! Odottelen jo innolla...Kolme yötä mukavassa mökissä lähellä "kaikkea".

Kiitos, yritän pitää kivaa, vaikka tuo neidin kova tauti nyt vähän huolettaa...:( Tää on niin TÄTÄ taas...

Virpi kirjoitti...

Heippa,
Hauskoja kasaribileitä!
Oletko muuten lähössä Tanskan messuille?
Ystävällisesti, Virpi

Virpi kirjoitti...

Siis LÄHDÖSSÄ, suunnitellut lähteväsi..?
Tuo lähössä kuulosti aikas "kasarilta" :)

satu kirjoitti...

Heipsan Virpi,
kiitos, kiitos!
En ole lähdössä ja arvaa vaan harmittaako?!Sie kai oot?

satu kirjoitti...

Virpi, ehditkin väliin...:) Juu, ihan just mun kasarilta J:kylässä...;)) Eli ei myö olla lähössä ;)

Lilla Medine kirjoitti...

Meidänkin neitosella nuo Cath Kidstonin kumisaappaat! Hei, rakastan myös Noa Noan vaatteita, osaatko vinkata saako niitä tilattua Tanskasta tai muualta nettikaupasta? Camillas drömmar blogissa (linkki blogissani), oli ihastuttava kuva Noa Noa miniaturen vaatteista..

satu kirjoitti...

Lilla Medine, juu nuo Ihanan kumpparit ovat kyllä herkut!:)

Tässä muutama nettikauppa, jotka myyvät Miniaturea www.rosaogridderen.com ja www.eyelinda.de. Kokemusta minulla ei niistä ole, mutta käsittääkseni toimittavat kumpainenkin myös Suomeen...:)

satu kirjoitti...

Otetaanpa uusiks, eli www.eylinda.de :)

Sisustusunelmia kirjoitti...

Tosi suloisia kukkaunelmia on sinulla saappaissasi :)

satu kirjoitti...

Sisustusunelmia,
juu Peppi tykkää uusistaan kovin! :)

satu kirjoitti...

Nyt on ihan pakko kysyä viisaammilta, että eikös tuo Mini A Ture ja NoaNoan miniature olekkin siis eri merkit?? Jos näin on, niin perun puheitani siltä osin, että eipä tuota NoaNoa:a taida monestakaan nettipuodistakaan löytyä...No ainakin nyt siis tuolta Saksanmaalta siis:)

satu kirjoitti...

Täältä...http://www.onkelkafunkel.dk...:D