torstaina, tammikuuta 22, 2009

Oon voimissain...

Elämä voittaa taas...:) Olen päässyt pehkuista ylös...vielä vähän hutera olo, mutta valoa jo tunnelin päässä...Tänään olen puskenut töitä, kuin pieni eläin. Koko viikon työt urakkana niskassa. Aamulla olisi tarkoitus lähteä köröttelemään kohti Helsinkiä, vaikka muutama päivä sitten peiton alla vapistessani sekin tuntui kaukaiselta haaveelta. Tänä iltana vielä miljoona asiaa hoidettavana. Lapsille vaatteet valmiiksi, jääkaappi ruokaa pullolleen, siivottava sieltä sun täältä, pestävä pyykkiä, silitettävä, mietittävä ja pakattava omat "pakaasit" , tutkailtava katalogeja ja mitä vielä kaikkea. Voi, kun voisikin joskus vaan lähteä,ilman tätä järkyttävää alkuhärdelliä...:) Kuullostaako tutulta? Ja kuka jättää AINA kaiken viimetipalle...ja nytkin vielä pakoilee hommiaan täällä...:)

Kivoja, uusia juttuja tiedossa puodin kevääseen...Tekisi mieli jo supista niistäkin, mutta kerrankin tämä hölösuu laittaa suuta soukemmalle. Lupaan avautua pian...:) Tapetteja jo vähän lisäilinkin...
Mutta nyt niihin touhuihin ja hommeleihin....Leppoisaa viikonloppua kaikille! Pysykäähän terveinä! :)

Satu
p.s. Kiitos piristävistä viesteistänne, hymy nousi kuumeisillekkin huulille niitä lukiessani...:) Ihaneja ootte!
Kuva: Taverne Agency.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Juu-u, kuulostaa niin tutulta tuollainen lähtötohina. Mutta eikös ole sanottu, että viime hetken paniikki on paras inspiraation lähde? Nauti Helsingin reissusta!
T. Elina

satu kirjoitti...

Elina, juu niin se taitaa olla...ainakin siinä vaiheessa,kun saa vetäistä auton oven kiinni ja painaa persauksen penkkiin..:D
Ja nautin, nautin :) Vaikkakin pikapikaa...Mukavaa viikonloppua sinullekkin!

Anonyymi kirjoitti...

Sitä samaa minäkin toivottelen ;-))
Siispä luonikasta reissua sinne pääkaupungin hulinaan. Otahan ilo irti! Hyvin onnistui taudin selätys sinulta. Onneksi moinen tautirumba on nyt teidän pesueelta taas takanapäin.

T:Syyskukka

satu kirjoitti...

Kiitos Syyskukallekkin! Juu, eiköhän tämä "tauti" nyt pikkuhiljaa erkaannu meistä...Uusia odotellessa ;))

Anu kirjoitti...

Höpö höpö,teidän taudit oli ja meni nyt,toisilla ne osuu sinne hiihtolomalle.
Voi vietävä,että odotan mitä uutuuksia puotiisi saapuu...
Toivottavasti reissusi oli oikein nautittava ja antoisa!!!

Krisse /Vaarala kirjoitti...

Hyvää viikonloppua toivottaa Krisse

satu kirjoitti...

Anu, kiitos, oli kyllä antoisimmat ja mukavimmat messut kautta aikain! Ja voi, en jaksaisi miekään niitä uusia juttuja odotella, mutta kais se on vaan pakko...;)

Krisse, kiitos! Mukavaa viikonloppua siullekkin! :)