torstaina, tammikuuta 28, 2010

Let`s Celebrate...

Meillä on laskettu öitä. Huomenna tähän aikaan ajellaan Pepin kanssa jo kutrit hulmuten kohti Helsinkiä. Äidillä luvassa pikkuisen töitä, mutta eniten me tytöt odotellaan iltaa ja tätä. Mahtavuutta päästä kahdestaan reissuun, ihan ekaa kertaa. Aiotaankin ottaa kaikki ilo irti. Hartwall Areenalta körötellään hotellille, pompitaan sängyllä, nukutaan saman peiton alla, herkutellaan ja kikatellaan. Tätä on niiiiiin odotettu!

13 kommenttia:

Ira kirjoitti...

Oi, minulle tuli ihan vilun väristyksiä... Teille on luvassa jotain niin superkivaa!!! Olisi kyllä kiva käydä katsomassa tuo Disneyn jääshow, harmi kun meiltä niin pitkä matka. Mutta ihanaa matkaa teille Pepin kanssa! <3

Piitu kirjoitti...

Me käytiin eilen kattomassa toi! Oli kyllä ihana show, upeet värit ja lapset tykkäs :)

Anu kirjoitti...

Oi teitä onnellisia:)
Nauttikaa reissusta!!!

Piia kirjoitti...

Kuulostaapa mukavalta! Hauskaa reissua!

HaHa kirjoitti...

Ajelkaahan pyryssä varo-varovasti ja nauttikaa tyttöjen reissusta! =)

Tän tyyppiset jutut on varmasti niitä joita lapsi vielä isonakin muistelee lämmöllä - saa olla äidin huomion keskipisteenä ihan yksin! <3

Liina kirjoitti...

Huippua! Ihana tyttöjen ilta tiedossa, nautinnollista reissua!

Possumamma kirjoitti...

Mukavaa reissua!

Anonyymi kirjoitti...

Oi kun kuulostaakin ihanalta äiti tytär-reissulta :) Pitäkäähän oikein kivaa ja nauttikaa!!

Terkuin, Heidi

Aarre kirjoitti...

Ihanaa. Me hypätään huomenna junaan ja suunnataan samaan paikkaan. Tytär odottaa etenkin hotelliasumista ja äiti shoppailua.

Unelma-alli kirjoitti...

Täälläkin ollaan haaveiltu tuosta Disneyn jääshowsta, mutta haaveeksi taitaa tänäkin vuonna jäädä. (pitkä matka) Mutta joskus vielä... :)
Mukavaa reissua teille!

Anonyymi kirjoitti...

Mun SUURIN unelma lapsena oli päästä Disneyn jääshow'hun. Asuttiin kuitenkin maalla ja rahaa oli vähän kaikkiin hömpötyksiin - niinpä piti tyytyä ihailemaan show´n mainoksia Aku Ankan takakannesta.
Nyt itsellä on kaksi pientä tyttöä ja 100% varmasti vien ne disneyn taikaa ihailemaan kun vähän kasvavat. halusivat tai ei. Äiti ainakin haluaa:)

Hattaramaa kirjoitti...

Meidän perhe oli katsomassa Shown taas tänäkin vuonna! Minusta se oli ihana, mutta Ompukan (ei vielä 5v) mielestä siinä oli hirvittävän pelottavia kohtia ja hän huusi kurkkusuorana - lähdetään pois! Siinä sitten otin syliin ja rauhoittelin ja uhkailin, että jos nyt mennään pois niin takaisin ei tulla. Se onneksi auttoi ja Tiukunen 1v sai katsella myös esityksen loppuun, niin ja minä kans!

Satu kirjoitti...

Moikkist moi, ihanaisen mahtavainen viikonloppu takana! Nyt vois vaiks rallatella, et "muiston mukavan taskuun taputan..." :) Hih..Disney On Ice lunasti kaikki odotukset, työt tuli hoidettua ja hotellielämä pikkuneidon kanssa oli niin liikuttavan hymyilyttävää...<3

***

Ira, kiitoksii ja juu harmi, että tuo Helsinki on niin kaukana teistä, mutta ehkä joku päivä...:)

Piitu, värit todellakin! Niiiiin piristävän herkulliset! Me likey...

Anu kiitos, nautittiinhan me :)

Piia, kiitos siullekkin! Nähdään!

HaHa, juu keli ei taas todellakaan suosinut, mutta selvittiin kunnialla kuitenkin, vaikka ei mun hermoilla tuolla Kehien ruuhkissa pidemmän päälle ajeltais...;) Juu ja reissu oli niiiiin kiva, että taidetaan ottaa tavaksi..

Liina, Possumamma ja Heidi, tääänks teillekkin! :)

Aarre, ai teillä oli samat suunnitelmat! Toivottavasti teidänkin reissu oli vähintäänkin yhtä kiva!

Unelma-Alli, kiitos siullekkin! Pidetään peukkuja, jos vaikka ensi kerralla tekin...:) Suosittelen!

Anonyymi, kuullostaa niiiiin tutulta! Sieltä tämäkin sitä aina ennen kuolasi...:) Poikien kanssa oltiin kerran aiemmin joskus ikuisuus sitten ja nyt oli ihanaa viedä Peppiä, kun tuo luistelukin on niin lähellä pikkuisen sydäntä...ja voi sitä huokailun määrää (siis ihastuksesta..:))...Joo ja äitikin tykkää juu! Voisin jopa mennä ilman lapsiakin huokailemaan...:)

Hattaramaa, no voi harmi! Joo, mutta olihan siinä tosiaan muutamia aikas jänniä paikkoja..Kyllä meilläkin Peppi muutaman kerran kainalossa piipahti. No, onneksi saitte katsella loppuun kuitenkin! Oli se vaan taas niiiin uskomattoman upea show ja musakin mitä parhainta...;)