perjantaina, joulukuuta 05, 2008

Palkinto...

No, niin siinä se nyt vihdoinkin on...Siis palkinto! Sain räpsäistyä eilen illalla puodissa hääriessäni kuvan parhaillaan käynnissä olevien arpajaisten suuren suuresta voitosta...:) Paketista löytyy ihanaa tummaa joulusuklaata kera polkkanamusten, palanen tuoksuvaista saippuaa ja muutama söpöinen joulukoristus Mailegilta. Sujautan kääreisiin vielä pussillisen jouluisia tuikkukynttilöitä ja paketti on valmis. Vielä ehtii hyvinkin mukaan...Maanantai-iltana julistetaan onnellinen paketin omistaja.

Joulumieltä etsiessäni leipaisin pellillisen sydämellisiä pipareita ja pujottelin juuttinaruun...Tuossa ne nyt roikkuvat puodin seinällä odotellen pääsyään paremmalle paikalleen...:)

Iloista Itsenäisyyspäivän aattoa kaikille kaikkialla! Pitäkää kivaa ja muistakaa keskiyöllä kohottaa malja rakkaalle kotomaallemme. Minä taidan kääntää siinä vaiheessa kylkeä peiton alla, sillä meillä juhlitaan huomenna kera suuren suvun ja ihanien ystävien...Peppi-tyttösen ja Suomen malja kohotetaan varmasti täälläkin jossain vaiheessa iltaa, mutta vasta huomenna. Nyt on pakko kiiruhtaa työntouhuun, sillä illalla siivotaan, leivotaan, luodaan kotiin lämmin tunnelma ja ehkä se joulumielikin pikkuhiljaa alkaa hiipiä takaisin...Kiitokset muuten vielä ihanista viesteistänne ja kannustuksestanne! Ne lämmittävät sydäntäni ja saavat suupieleni ylöspäin ihan jokaikinen ja erikseen, siis TÄNKS JUU! :)


Pirtsakkaa perjantaita, satu

19 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana palkinto! Nyt vaan peukkuja omalle arpaonnelle :)Kauniita kuvia taas!

Anu

Ulpukka kirjoitti...

Löysin juuri blogisi ja heti pääsin arpajaisiin! Kiva, lämminhenkinen blogi ja hyvä tuo linkkisi suoraan puotiin... otan vakiolistalleni.

Satu kirjoitti...

Kiits,kiits Anu ja Ulpukka <3

Juu,kyllä tuo puoti on niin suuri osa jokaista päivääni ja koko ajan aatoksissain, että se kulkee tiiviisti mukanani täälläkin...Joten kurkkimaan pääsee :))

Bionda kirjoitti...

Tulin tänne puotisi sivuilta ja suunnittelin tulevani huomenna sinne Kangasalaan ostoksille. Unohdin ihan, etteivät kaupat ole auki!

No, ehkä arvonnasta sitten onnistaisi? ;)

Pisti muuten hiukan kiukuksi, että ostin viime viikolla 8,50 €:lla Tampereen Kantriinasta saman tiskiharjan, joka sinulla on myynnissä 3,50 €:lla! Pitäisi pysytellä vain ja ainoastaan nettikaupoissa...

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Anonyymi kirjoitti...

Voi miten söpöjä ovat nuo palkinnon joulukoristeet!
Koetetaan onnea kuinka käy...jännää=)
terkuin Nina Espoosta

Anonyymi kirjoitti...

Jälleen kerran aivan huippuvalokuvia! Noista löytyy ihanasti tunnelmaa tähän ihanaan odotukseen. Jospa onni suosisi minua arvonnassa...
Täälläkin on tehty ja koristeltu pipareita. Nuo sinun olivat sööttejä tuossa vain riippumassa. Taitavat siitä mennä parempiin suihin :-)

Rauhallista juhlapäivää sinulle Satu ja kaikille muillekin! Itse suuntaan kotipuoleen tekemään jo pientä tonttuilukierrosta.

T:Syyskukka

päivi kirjoitti...

täällä taas ihastelemassa kuviasi<3
tuo pipari naru on oiva idea jonka kyllä nappaan:D
lämpöisiä ajatuksia lemppari putiikkini pitäjälle<3
t. päivi

Satu kirjoitti...

Moikka Bionda,

kivaa kun löysit tänne! Harmi, kun tosiaan ei tänään päästä moikkaamaan :( Nooh, huomenna taas ovet seppoisen seljällään.

Iloista itsenäisyyttä sinullekkin!

-satu

p.s. ups...täytyypäs tarkistaa hintoja ;))

Satu kirjoitti...

Peukkuja Ninalle!

-satu

Satu kirjoitti...

Kiitos Syyskukka!

Ihanaa itsenäisyyspäivää ja mukavaa tonttuiluretkeä Sinullekkin!

- satu

p.s. piparit tallessa...vielä...

Satu kirjoitti...

Voi kiitos taasen päivi! Lämpöisiä ajatuksia lähettelen sinne kauas pohjoiseenkin <3

Tunnelmallista itsenäisyyspäivää,

-satu

Anonyymi kirjoitti...

Oletpa herkullisen ja kivan palkinnon voittanut! Onnea kovasti:)

Anonyymi kirjoitti...

Kauniita jouluisia kuvia, piparinaru on kiva idea=)

Hyvää itesäisyyspäivää.

Karita

Heidi kirjoitti...

Voisimpa minäkin arpalipun laittaa tulemaan sinulle =) ...olen surkea näissä arpajais, lotto yms. mutta eihän sitä tiedä minkä kulmantakana se minua odottaa ;D

Toivottavasti joulumielesi on jo kohentunut ja olet saanut voimaa noista monista ihanoista asioista joita tuossa edellisessä postauksessa luettelit. Jos ihminen voi tehdä unelmatyötään se on jo puolielämää melkein. Olet sinä onnentyttö ja sitten vielä perhe ja ystävät. *halaus*

Hyvää itsenäisyyspäiväniltaa sinne
Heidi
<3

Satu kirjoitti...

Heipsan Nia, Karita ja Heidi,

kiitokset kivoista kommenteistanne! :) Olet Heidi kyllä oikeassa...onhan tämä kivaa tosiaan ja mielikin jo matkalla parempaan ;)

Mukava,tunnelmallinen itsenäisyyspäivä alkaa olla kohta takana...Ihanat läheiset kömpineet koteihinsa, talo hiljentynyt, kynttilät sammuneet ja väsykin jo painaa...Kauniita unosia, satu

Krisse kirjoitti...

osallistutaan arvontaan..
hyvää 2. adventtia..

Anonyymi kirjoitti...

Heippa vaan,

Osallistutaan kirkuen arpajaisiin ja pietään kaikki ulokkeet pystyssä et tärppäis;)
Kauniita kuvia putiikistasi et täällä!Olisi kiva päästä ihmettelemään sinne joku kerta täältä susirajalta(lpr:sta)=)Pitää ehotella "tyttökamuille"josko saatas porukkaa autoo:)

Oikeen rauhallista adventtia ja joulun odotusta!

-Eira-

Satu kirjoitti...

Krisse: Kuin kiitos myös sinullekkin <3 Arvontaan ehdit, peukkuja!:)

Eira: Juu, ei muuta kun autoon vaan ja tyttöjen reissuun :)Kiitos suloisista sanoistasi ja ihanaista joulun odotusta siullekkin <3

- satu

Olivieno kirjoitti...

Ihana piparikoriste ja sammalsydän!!