lauantaina, syyskuuta 13, 2008

H-hetkellä...


Heipsulis hei, piiiiiitkästä aikaa...
Huoh, ihana päivä alkaa olla paketisssa...Huomenna jatketaan samoin kujein...:) Olen aivan hämilläni suloisista sanoistanne ja siitä, kuinka sankoin joukoin olitte liikkeellä...Kiitos ihanista kukkasista, kuohuvista ja ennenkaikkea siitä, että tulitte tuliemme ääreen...:)

Tässä muutama tunnelmakuva päivänsankarista ensimmäisenä juhlapäivänään...Hirmuisesti uutta ihanaa ollaan saatu...:)

Olen aivan innoissani tästä kaikesta uudesta! Paljon, paljon sinkkiä, ajanpatinaa,lyhtyjä, kransseja ym.ym. Syksy on ihan parasta aikaa...:) Ja voi itku, kun tykkään tuosta kynttilän lepatuksesta ja tunnelmasta...sniif :)

Synttärikahveet juotiin puun alla kera pullan ja piparin... Tunnelmatulet roihusivat ja vaahtokarkkejakin paahdettiin...:)
Vielä ehtii mukaan maanantain arpajaisiin...:) Nyt leppoisaa lauantaita ja nähdään huomenna!

- satu

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi juku, onpas kaunista! Täytyypäs ajella huomenna ihan paikan päälle...:)

Vaapukkamehu kirjoitti...

Ihania kuvia!
monesti on pitänyt poiketa, siitä asti kun huomasin paikallislehdessä avaijais ilmoituksen... Tämä kävellenkin kuljettava matka on näköjään ylivoimainen... Parannan tapani ja poikkean, ennen joulua :D

satu kirjoitti...

Huomenia anonym. ja vaapukkamehu,

Kiitos,kiitos sulosanoistanne! Ihanaa, kun moikkaamaan tuutte ja usein tuo lyhin matka onkin se kaikkein ylivoimaisin...siis liiiiiian lähellä...:)))Mutta täällä ollaan ja odotellaan innolla,niin läheltä kuin kaukaakin :)

Nyt kahveen keittoon...

Suloista sunnuntaita!

- satu

emäntä kirjoitti...

Kaikkea ihanaa, huokaus. Minä asun sen verran kaukana, että täytyy oikein suunnitella ja miettiä, milloin pääsisi käymään (ja mielellään yksin;) ). Mutta on sinulla kyllä suloinen kauppa=)

satu kirjoitti...

emäntä: Tervetuloa kyläilylle ihan koska vaan! Olispas kivaa...:) Kiitos näteistä sanoistasi!

Väsyneenä ja onnellisena suljin juuri puodin ovet tältä viikolta...Mukava ja työntäyteinen viikonloppu takana! Tiistaina taas...Nyt avaan suklaalevyn,laitan lempi cd:ni pyörimään, sytyttelen kynttilöitä ja nostan jalat kohti kattoa...;))
Jo taas jaksaa...

SatuG. kirjoitti...

Voi, mikä unelmien kauppa sinulla onkaan! Harmi, että on niin kaukana... joskus olisi ihana päästä paikanpäälle, ehkä joskus lomamatkalla..
Onneksi löysin nettikauppasi, nyt tutustumaan kaikkiin siellä oleviin ihanuuksiin :)

t. kaima :)

satu kirjoitti...

Heipsulis kaimaseni,

kiitos, kiitos ja kiitos!:)
Mukavaa, kun meidät löysit! Tervetuloa lomareissulle...;)

Maanantai terkkusin,
tasan yksivee