sunnuntaina, syyskuuta 28, 2008

Syyskekkerit...


Kiva viikonloppu alkaa olla paketissa...Tänään järjestin ihanille ystäville ja naapureille pienet syyskemut. Perhe lähti evakkoon, minä kärräsin koko garderoobin syysvaatteita olohuoneeseemme, siivosin, puunasin, leivoin omppopiirakan ja suhautin sumpit. Kiva porukka saatiin kasaan, istuttiin kahveella, naurettiin ja väännettiin mitä hauskempia syksyisiä vaateyhdistelmiä päällemme. Napitettiin, vedettiin vetskaria, naurettiin,kommentoitiin ja kehuttiin. On se vaan hurjasti paljon hauskempaa sovitella, valkata ja kauhistellakkin yhdessä, kuin yksin ja hiessä pikkuruisessa sovituskopissa...Harvoin saa niin montaa makutuomaria hihittelemään verhojen taakse samaan aikaan :) Kiitos kaunehin siis kaikille mukana hihitelleille! Oli kivaa...:)

Nyt nautin ihanasta, puhtaan raikkaasta kodista, palasesta omppopiirasta ja kerään voimia huomiseen...On se vaan kumma juttu, että silloin sitä saa kodinkin suitsait sukkelaan siistiksi, kun vieraat saapuvat, mutta muuten sitä pyöritään täällä lehtikasojen ja vaateröykkiöiden keskellä päivästä toiseen...Kemut siis pystyn jokatoinen päivä, niin johan pysyy torppakin kuosissaan...;)) Nooh, huomenna jatketaan...sisko saapuu ystävineen vaatekaapin päivitykseen.


Nyt leppoisaa íltaa ja kauniita unosia, satu

8 kommenttia:

pioni kirjoitti...

Kun tietää että vieraita on tulossa enemmälti, saa yleensä kyllä inspiraation siihen siivoukseenkin;)

Elsa kirjoitti...

Kivat kemut tuntuvat siellä olleen, olisinpa ollut mukana! ;))

satu kirjoitti...

pioni: Niinpä, miksei koskaan muulloin...? ;))

elsa: Voi, kun olisitkin! :)

Ira kirjoitti...

Ihanat kemut teillä! Oi, jospa oisin saanut olla mukana...

Sain tässä ihme inspiraation siivota ja heti mies kysyi: "Onko meille jotkut juhlat tulossa?"

-Siis mitäh? Eikö meillä koskaan muulloin muka siivota??? ;)

satu kirjoitti...

Huomenia ira, kiitos,kiitos! :)
Juu,tutun kuulloisia nuo miehesi kommentit. Sama "virsi" veisasi täälläkin omppopiirakkaa leipoessani...:)) - Siis hei, enkö muka olekkaan se pullantuoksuinen kotiäti???!!!! Kotonahan minäkin VAAN oon..;))

Aurinkoista pakkasaamua, s

emäntä kirjoitti...

Heippa! Kaikkea hauskaa täällä taas tapahtunut=)

Minä olen laiska naistenlehtien (onkohan tuo oikea sana edes...) lukija, mutta nythän tässä joutuu tarkkailemaan lehtihyllyäkin=). Kivaa!

satu kirjoitti...

Heipsulis emäntä,
täällä yökyöpeli koneen ääressä vielä...talo nukkuu ja minä lopettelen työpäivää..hih :)

Juu, en ehdi minäkään juurikaan naistenlehtiä tätänykyä lueskelemaan..:) Kampaajalla on aina ihan parasta päivittää nuo kuumimmat juorut ym. kivat ja sielläkin tulee käytyä niin harmillisen harvoin..plääh..:P
Nooh, jos uskaltautuisi vaikka ensi viikolla kurkistamaan,kun postilaatikossa kolahtaa...hui hui..;)Olipas mukavaa, kun piipahdit! Nyt öitä!

jonna-karoliina kirjoitti...

Sandbergin tapetit ovat aivan ihania. Koko omakotitalomme on tapetoitu Sandbergin tapeteilla. Ja kas kas, 2-vuotiaan poikani huone Kaspar&Saga malliston vaaleansinisellä linnatapetilla ja 4-vuotiaan tytön huoneessa vaaleanpunaista tähtitapettia ja leveää Kaspar&Saga malliston linnaboordia. Laadukkaita tapetteja, ainutlaatuisia. Hienoa, että ovat tulossa Villa Harmoniaankin myyntiin.
Itseni tunnistin myös tuosta uusimmasta postauksestasi. Laitan itse myös kotimme viimeisen päälle vieraiden tullessa ja samaan aikaan saa vahtia lapsosia, kun lelut levittäytyvät ja sohvatyynyt sinkoilevat majoiksi samassa tahdissa kun saan siivottua. Siis tätä ihanaa arkea!