perjantaina, syyskuuta 19, 2008

Suuresti odotetut...

Tänään saapuivat nuo suuresti odotetut ihanuudet, - Jul-kirja ja uusin VAKRE HJEM. Olen ottanut yhteyttä kaikkiin ennakkovarauksensa tehneisiin ja jos vielä joku odottelee ihmeissään yhteydenottoani, niin ei muuta, kun viestiä tulemaan ja hätyyttelemään...:)

Aivan odottamisen arvoisia olivat...Nyt odotan vaan sitä rauhaisaa hetkeä, että pääsen minäkin käpertymään sohvan nurkkaan kaverinani nuo kaksi. Sen verran kuitenkin jo selailin, että ehdin hurahtamaan jouluun...kymmeniä ideoita ja inspiraatiota pyörii päässäni jo...:)) VAKRE HJEM taas oli VAKRE HJEM eikä siitä sen enempää...:)

Alla muutama napsaus Jul-kirjasta...

Ja yksi suloisen syksyinen myös VAKRE HJEM:stä....

Ihanaa, syksyistä viikonloppua kaikille kaikkialla! :)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heissuli, tänään olen ollut ihan toimintakyvytön kun olen vain selaillut ja ihastellut uutta lehti ja kirja hankintaani. Ihanaa !!!! Näistä haaveista saa vaan niin paljon voimaa noihin arjen vaatimiin puuhiin. Kiitos sinulle unelmien välittäjälle !
Toivottavasti olet itsekkin saanut aikaa haaveilulle.

Syysterkuin Terhi

satu kirjoitti...

Hepsulis Terhi, kiitos kaunis itsellesi ja ihanille sanoillesi! :)

Tänään on vielä kiirusta ollut, mutta nyt sauna lämpenee, takkatuli rätisee ja pian on aika sulkea kone ja hypätä haavemaailmaan...;)

Leppoisaa viikonloppua, satu

Kesäkummun Marikki kirjoitti...

Voi hitsi, kun jo odotan omaa Vakre Hjemmiäni saapuvaksi Norjasta. Odotin saavani sen jo perjantaina, mutta näköjään täytyy sinnitellä huomiseen :) Ja joulukirja on juuri niin suloinen, kuin sen odotinkin olevan. Täydellinen paketti.

satu kirjoitti...

Moikka marikki,
juu, niin minäkin odottelen..;)Hassua tosiaan,että nuo Tanskan kautta kiertäneet ehtivät aiemmin perille. Odottamisen arvoisia kuitenkin kumpikin ihana...:)