maanantaina, syyskuuta 01, 2008

Syys...


Viikonloppu...Ystäväperhe yökyläilemässä perjantaina. Parannettiin maailmaa...Meni myöhään. Kello herätti seitsemältä lauantaina. Haukotus ja ylös...Aamukattaus. Isät poikineen jäähalliin ja turnaukseen. Äidit aamukahveelle. Puotiin. Lounasta. Kiirusta.Omppopiirakkaa ja kahvia...namskis! Kiitos leipurille! Puotiin. Puoti kiinni. Lapset ja äipät autoon. Jäähalliin. Tsemppausta. Grillimakkaraa. Mitallit kaulaan, ystävien halaukset ja kotiin...Pikainen pakkaaminen. Välipalaa. Koko konkkaronkka autoon. Huvilakauden päättäjäiset. Tunti autossa...Haapamäelle. Perillä. Ihanat ystävät vastassa. Naurua. Kynttilänvaloa. Saunaa. Taivaallista ruokaa...Kiitos kokkaajille! Nakupellejä tähtisädetikkuineen. Nakupellet uneen. Vanhemmat jatkoivat...Taas meni myöhään...pee herättää seitsemältä...Haaaaukotus. Hys,hys ei herätetä muita. Tuleeko jo lastiksia? No ei, plääh...Suihkuun. Valmiiseen aamupalapöytään. Ihanaa luksusta! Hidasta heräilyä kahvikupposen äärellä...Kirpakka, raikas syysaamu...Auringonpaistetta. Soutelua. Onkimista. Ihanaa ruokaa...taas! Kiitos taas kokeille! Tein jopa salaatin :) Venumista ja vanumista. Kahveet. Pesue autoon ja nokka kohti kotia. Tunti autossa. Kotona. Töitä koneella... Iltapala. Lapset uneen. Nuokkumista nojatuolissa...NYT äippä nukkumaan. Venetsialais viikonloppu onnellisesti ohi...Hyvejä uneja ja kaunista viikonalkua! -s

4 kommenttia:

olivieno kirjoitti...

Ihanalta kuullostanut viikonloppu sinulla :)

satu kirjoitti...

olivieno...juu, tämä oli oikeinkin harvianaisen tapahtumarikas sellainen...:)Huoh,tänään oonkin ihan tööt ja saamaton vätys..Auttakaa!

Sari kirjoitti...

Niin se vaan meilläkin tämä viikonloppu meni jääkiekkoturnauksenmerkeissä, eli kuulostaa tutulle sinun viikonlopunkulku:) Mut on se vaan niin kivaa!

satu kirjoitti...

Heips sari, juu se tosiaan ON kivaa!!Illatkin vie "mukavasti", kun kaksi poikaa pelaa ja mies vielä valmentaa...:)Tsemppiä jääkiekkokauteen!