torstaina, syyskuuta 18, 2008

Tämmöinen päivä tänään...

Että näin meillä...kun jotain tapahtuu, niin sitten tapahtuu ja kunnolla! Kaikki rysähtää samaan aikaan taivasalle ja saman tien alkaa esterikin heilutella hameen helmojaan ja mulle iskee paniikki...Ja ei tietystikkään ketään muita mailla halmeilla, ei auta muu kuin vetää hihat ylös...:)

No joo, ja älkää kysykö...ei tullut kirjaa, ei!!! Liikaa lupailivat nuo miulle..hyi, hyi hävetköön! ;( Jos ei huomennakaan, niin herne on jo niiiiiin syvällä nenässä, että saatte kestää lopunelämää mun honotustani...

Tapahtuipa tänään kivojakin asioita...Yksi ystävä piipahti päiväkahveella ja olipas kyllä niiiin hauskaa jutustella piiiiitkästä aika, vaikkakin kiiruusti, mutta tärkeintä, että kuitenkin...Ihmeellistä kuinka nuo pienetkin hetket saavat ihmeitä aikaan. :) Jo jaksoi taas purkaa, pakata, palvella ja hihitellä ihan uudella tarmolla..:))

Kertokaa muuten, että miten päästä kolmessa viikossa rantakuntoon...!!!??? Mulla ei oo toivookaan...taidan pysytellä parvekkeella koko loman ;) Mun maanantaita ei vaan koskaan tuu...siis sitä jolloin oikeasti otan asian pöydälle,teippaan suuni ja vetäisen lenkkitosssut jalkaan....Plääh, puuh ja a-pu-va! Taidan aloittaa omppokuurin,kun tuo puukin niitä noin iloisesti puskee ;) Ja niin varmaan juu...

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä sinne sisko hyvä! Voin ajella jeesimään...:)Kaiva nyt vaan kuitenkin ensin se herne pois sieltä nekustasi..;)

t. mää

satu kirjoitti...

Heipsulis vaan,

kiitos, kiitos täällä ollaan! :)

Ja juurikin pompsahti kymmenen minuuttia sitten tuo herne tuohon tiskille...kun pihaan kaarsi SE suuresti odotettu lasti, jihuuu! Perjantai pelastettu! Voi jukra, että voi pienestä tulla onnelliseksi...Ja voin kertoo, että tuo kirja on HERKKU!!!

olivieno kirjoitti...

Hienoa! Eli siis näen sen vielä tänään? Upeeta!
En ymmärrä kyllä miten monta vuotta olen myöskin yrittänyt rantakuntoon ja niin vain kesät tulivat ja menivät eikä makkaroille tapahtunut mitään (paitsi grilli-)onnellinen puoli(?) tässä on se että lopun vuodesta voikin sitten olla ihan rauhassa kun ei me harrasteta etelänmatkoja... Viis siitä, kuka sitä nyt näin mukavia ihmisiä kun mekin olemme, ryhtyisi kiusaamaan!

satu kirjoitti...

olivieno: Juu, juu pian saatte selailla...:)

Niin ja eiks se sillai oo, et leppoisakin ollaan...hih! Kiusata ei kannata,mur ja raaps...;)

Sain kyllä tänään sellaisen "haasteen" ensi viikolle, että jo se asia itsessään saa suuni suppuun, -jännityksestä...Hommistakaan ei tänään oo tullut mitään, joten yrittäkää kestää illalla, jos änkytän pahastikkin...Kerron sitten lisää, kun sen aika on :)

Sarppa kirjoitti...

Heh.. kyllä on niin tuttua tuo maanantaina kyllä aloitan =)

Ooh.. mikähän salaisuus??

ystävät ovat ihania ja arvokkaita..pitäisi vaan useammin tavata...

mä en ole vielä tuota kirjaa hankkinut, mietin vielä haluanko sen vai en... saatan haluta =)

hyvää viikonloppua

päivi kirjoitti...

kaunis kiitos satu<3
paketin juuri hain ja kaunistahan sieltä tuli taasen...
kiitos lahjasta ja erityisen kauniisti olit kaiken taas paketoinut:)siitäkin huomaan että
sydämellä tuota työtä teet, ... vieraillaan ja tilaan joskus taasen kun jouluisia juttuja tulee enemmän:)
siis lämpimät kiitokset ja halaus täältä... päivi

olivieno kirjoitti...

Oli kiva taas jutella livenä vaikkakin suut puolisupussa ;) Unohdin sen kuvaston kuitenkin S:lle voi p..kele! T oli vähän kireenä meidän Pulmusta, sanoi aika pahastikin hakiessaan. No mutta joka leikkiin ryhtyy jne.

satu kirjoitti...

sarppa: Juu, se on kyllä kumma, et miksi aina maanantaina,miksei koskaan nyt tai huomenna...:)
Ystävät ovat elämänsuola...podenkin jokseenkin huonoa omaatuntoa, kun aina on muka niiiiin kiirus...:(
Jul-kirja on ihana, tykkäät varmasti! :) Aurinkoista viikonloppua! Toivottavasti voit jo paremmin...

päivi: Kiitos sinulle taas lämmittävistä sanoistasi! Ihana oot!

olivieno: Olipas kivaa tosiaan! Jotain tuollaista oli aistittavissa..;) Yritähhän kestää ja jaksaa! Pudotan katalogisi ohi ajellessani :) Nyt kauniita unosia!