torstaina, syyskuuta 25, 2008

Kaspar och Saga...

Huh, kuvauksista selvitty! Minä tod.fi kuvauksellinen jouduin salamavalojen räiskeeseen heti aamutuimaan ja hui kauhistus...Olin kuvitellut jemmautuvani hyvin tiskin taakse puoliksi piiloon, mutta mitä vielä, kuvakulma olikin aivan väärä ja niin siinä sitten pikapikaa stailattiin puotia uuteen uskoon, vedettiin vatsaa sisään ja poskia lommolleen ihan uudessa kulmassa. Jätin kuvaajalle toiveen, että käsittelisi kuvaa sillälailla naapurimaamme malliin...;)) Hih ja hoh!

Olen minä jotain saanut aikaiseksikin...Toissapäivänä postipoika toi mieluisan lähetyksen, nimittäin
täältä ...Samantein alkoi päässäni suhata suuret suunnitelmat. On aika pistää pystyyn pieni pintaremontti! Talomme on rakennettu v.1999 lopulla, joten eikö nyt voisi jo hyvällä omalla tunnolla laittaa tapettia uusiksi, maalata katot kuultovalkoisesta valkoiseen, vaihtaa listat valkoisiin ym.ym. Makuni on niiiiiin täysin muuttunut näiden vuosien aikana, että hommaa piisaa...:)

Meille tosiaankin puotiin tulee uutena juttuna tuo Sandbergin tapetti- ja kangasedustus, muutama kolme kirjaa näin aluksi, mutta toiveiden mukaan asia elää ja kasvaa pikkuhiljaa...Ensimmäinen ja ihan ihka uusi kirja on lasten, KASPAR OCH SAGA II. Aivan syötävän suloisia kuviotapetteja lasten makuuun, pilkkuja, raitoja, pilviä, kuumailmapalloja ja perinteistä Kaspar-linnatapettiakaan unohtamatta...Iiiiik-ihanaa, toivottavasti myös lapset innostuvat näistä yhtä paljon kuin äiteensä...:))

Voi, että pakko on laskeutua alas pilvenhattaroilta ja palata työntouhuun...Tänään olisi niin monta ihanaa juttua tehtävänä ja illallakin olisi yksi supersuper ihqu tulossa lähelle, mutta mitäpä minä voin muuta kun jäädä kotiin, purra peitonreunaa ja toivottaa ystäville iloista iltaa, - meillä on mies töissä...sniif ;))

Kaunista ja aurinkoisen ihquisaa syyspäivää, satu


p.s. Kuva Sandbergin Kaspar-mallistosta...

5 kommenttia:

Ira kirjoitti...

Täällä taas kahvikupin ääressä... :)

Kylläpäs kiva odotella lehtijuttua. Oikea stara oot, hih!Näyttää ihanalle tuo tapetti ja voin vaan kuvitella, että mallisto lisää ihanuuksia täynnä. Kolme vuotta asuttu tässä talossa ja kaikkialle oli laitettu lasikuitutapettia -voikohan sen päälle tapetoida? Olisi niin kiva laittaa tapetit prinsessalle huoneeseen... Päivänjatkoja!

Terv. Ira

satu kirjoitti...

Moikka Ira,

onhan tämä näin "vihreänä" jännää juu..ehheh;)
Kyllä tuon lasikuidunkin päälle voi tapiseerata, siihen vaan ensin laitetaan jonkinlainen uusi pinta päälle... Kertokaa joku viisaampi, minkä niminen pinta, kun siihen minun kokemukseni ei enää riitä, hih..?
Meillä myös tuo rinsessan huone on se ensimmäinen joka laitetaan uusiks,vihdoin ihan oikeeksi tyttösen huoneeksi....Juu ja kyllä tätä tekemistä piisaa :)

Leppoisaa iltaa, s

Ira kirjoitti...

Kiitos tiedosta! Sitten vaan paikalliseen rautakauppaan kyselemään asiaa... Mies jo aivan kauhuissaan, että jokos menee seinät uusiks, hih. :)

Mukavaa viikonloppua sinulle ja perheellesi!

Terkuin, Ira

pioni kirjoitti...

Me ollaan rakennettu samoihin aikoihin ja kovasti minäkin haluaisin uusia tapetteja. Tuulikaappi sai jo uuden värin (siitä oli helppo aloittaa) ja seuraavaksi olis toiveissa saada wc:n väri vaihdettua, jahka mies innostuis.

satu kirjoitti...

Heipsan pioni, juu hiljaa hyvää tulee...:)Meillä kans aloiteltu tuota katon maalausta wc:stä ja suihkuhuoneesta, yksi huone saanut tapetit, keittiö maalit ja aikas monta odottelee...:))Huokaus...