sunnuntaina, syyskuuta 07, 2008

Tervetuloa - välkommen - welcome!


Aurinkoista sunnuntaita!

Täällä valmistellaan kovaa vauhtia puotia syksyyn ja synttäreihin...Tänään sukellan pahvilaatikkomereen ja yritän saada synttärikutsuja eteenpäin. Vaikka vapaapäivää vietetäänkin on välillä vaan pakko uhrata näitäkin kauniita päiviä työntouhuun, kun kiirus on...Tai ehkä se onkin siinä,että tätä ei oikein osaa työksi lukea, kun niin tästä kaikesta nautin ja vuosi on ollut mitä ihanin...:) Koti sen sijaan...plääh, se valitettavasti raukka on jäänyt paljon, paljon vähemmälle kuin ennen, mutta eiköhän sieltäkin jonakin päivänä kehtaa jo tännekkin kuvia lisäillä...valitettavasti lukeudun näihin vieraskoreisiin siivoajiin...ja tännehän ei ketään kehtaa juuri nyt kutsua...;))Joten odotella saa, tulee poloinen tuolla to do-listalla aikas hännillä...:)

Tulkaahan juhlimaan! Olette sydämellisesti tervetulleita! Arpajaisiinkin ehtii osallistua vielä kokonaisen viikon ajan ja ilolla olenkin seurannut ihanan runsasta osanottajajoukkoa...Ihania onnitteluja, tsemppausta ja suloisia sanoja...kaunis KIITOS niistä ihan jokaikisestä! Jokainen niistä lämmittää ihanasti mieltä ja saa hymyn huulille...pus ja hal ihanaiset! Nähdään viimeistään lauantaina!

- satu

9 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Onnea Sinulle!

Salainen puutarha kirjoitti...

Paljon Onnea myös Sinulle!

satu kirjoitti...

Kiitos, kiitos ihanaiset! :)

olivieno kirjoitti...

Oih olet vaihtanut ulkoasua. Ihana!!!

Merja K kirjoitti...

Heissan, joo se kirja on ihana :)

Täytyykin tulla poikkeamaan liikkeessäsi, kun tulemme Tampereelle syyskuun viimeisenä viikonloppuna. Itse keskityn nykyään enemmän askartelutuotteisiin ja näyttäisi siltä, että liikkeestäsi löytyisi yhtä sun toista Villa Unelmaan :)

Iloista tiistaipäivää!

Sarppa kirjoitti...

Onnea! ja koitan päästä tulemaan ihan paikan päälle...vaikka sitten pyörällä..

satu kirjoitti...

Ihanaista iltaa naiset, ulkoasua hieman päivittelin juu...:) Olispas tosiaan mukavaa, jos pääsisitte moikkaamaan! Innolla odottelen...:)

Halituksin, s

Anonyymi kirjoitti...

Heissan,

ja Onnea. Taannoin vahingossa löysin pienen mukavan putiikkisi. Ihanaa, että on mahdollista toteuttaa unelmiaan.

Terveisin Jaana

satu kirjoitti...

Heipsan Jaana, kiitoksii, kiitoksii! Olipas kivaa, kun meidät löysit! :) Tulehhan toistekkin! Hyvejä uneja toivotellen, s