keskiviikkona, tammikuuta 07, 2009

Maitokaupassa...


Tänään se taas tuli todistettua, että tämän mamman on parempi pysytellä ihan tällä omalla tontilla...Kuskatessani lapsia päiväkotiin ja kouluun piipahdin ihan VAAN maitokaupalle ja leipää ostamaan. Oli tarkoitus ihan VAAN samalla kurkata lähikaupan lastenvaatevalikoimaa ja katsastaa, josko löytäisin Pepille jotakin järkevää luistelutaminetta...Löysinhän minä, nimittäin ihania, keväisiä tulppaaneja,( jotka ihan kiljuivat koriini..) aivan uskomattoman suloisen ja mukavasti alennetun Minymo:n pilkkuhaalarin ja vähän muutakin kivaa ja tyttömäistä...Mutta, mutta missä luistelutamineet? No, enhän minä mitään sellaista saanut, mitä ostamassa olin...Maidot ja leivät sentään, ihme kyllä:) Miten siinä AINA käy näin? Se mitä ostamassa olin on aivan jotain muuta, mitä pussukoissani kotiin kannan...Kuullostaako tutulta?

Arjessa ollaan siis jo kynsin hampain taas kiinni ja täytyy myöntää, että hyvältä tuntuu! Lomailu on aina odotettua ja ihanaa, mutta aika aikaansa kutakin... Arki ja arjen härdelli maistuu taas mansikalta.
Niin, meillä on tänään muutenkin suuri ja odotettu päivä. Peppi aloittaa luistelukoulun. Muutaman tunnin kuluttua jännätään jo ensimmäistä kertaa jäähallissa neidinkin kanssa. Päätin, että nyt me ei enää suostuta jäämään jääkiekon varjoon. Nyt on meidän perheen naisväelläkin ihan oma juttunsa! Miestä vähän kyllä "ilveksen miehenä" kaiversi, kun ilmoitin päättäväisesti Pepin Tapparan pikkukarhujen luistelukouluun...;)) Se on täällä niiiiin tarkkaa ja ihan sydämenasia, kumpaan kastiin kuuluu, Ilvekseen vai Tapparaan. On siinä nyt toisella pikkuisen nieleskelemistä...:) Enkä minä sitä kiusallani tehnyt, Ilveksellä kun ei vaan sopivaa ryhmää ollut. Oli siis aivan pakko valita nyt Tappara. Hehee, jännää, jännää...Nyt on pakko lähteä "arpomaan" niitä luistelutamineita. Sii juu!

No joo, tunnustan...Ostin mie tuon huivinkin, kun halvalla sai...:)

22 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

HEi! Olen lukenut jo jonkin aikaa ihastuttavaa blogiasi (kiitokset siitä!) "paljastumatta", mutta nyt on IHAN pakko kysyä, mistä tuo ihana pallotakki on??? Terv. Elina

Anonyymi kirjoitti...

Ihania tulppaajena! Niin keväisiä.
Muutenkin ihana blogi täynnä kauniita kuvia :)

Hanna

Anonyymi kirjoitti...

ja kirjoitusvirhe tietenkin :D

Hanna

mimmuli kirjoitti...

Ihana blogilöytö jälleen...tuo juttu kuulosti niiin tutulle....aina jotain muuta löytyy...

Noora kirjoitti...

Moi Satu ja mukavaa Tätä Vuotta!
Meidän Siirillä on samanlainen haalari ja mielestäni tosi suloinen. Kivaa vaihtelua "reimojen" jälkeen! Ja tulppaanit ovat lupaus pian koittavasta keväästä, ihania. Odottavan aika vaan tuntuu kovin pitkältä.

Noora

Olivieno kirjoitti...

Tutulta kuullosti täälläkin. Niinpä mies hoitaa useimmiten nuo kauppaostokset. Kun ei millään pysty pidättelemään tota ostovimmaa...

Krisse kirjoitti...

Oi niin tuttua.. ja mukavaa luistelukoulu iltaa tyttösille.

Ira kirjoitti...

Kuullostaa tutulta... Niin tyypillistä meille naisille. Ja niin ihanaa. :) Kylläpäs oletkin tehnyt suloisia löytöjä -pilkkuhaalari ja tulppaanit. Tulppaanit tuovat kevään kotiin...

Elsa kirjoitti...

Tuttu juttu täälläkin... Mutta aivan viehättäviä tulppaaneita, tänne asti huokuvat kevättä...

Ja kaunista musiikkia taustalla, unforgettable... tänne jään vähäksi aikaa kuuntelemaan ja fiilistelemään.

Marge kirjoitti...

Hei Satu!
Mutta, täytyyhän sitä nyt ihanan värinen kaulahuivi ostaa, kun on pakkastakin ja tulppaneita tarvitaan silmäniloksi, ja, ja .... ;)
Oikein mukavaa luistelukoulua tytöille!
pssst.... Mies on Tappara-fani myös ;0

Anonyymi kirjoitti...

Tiedätkö, mietin juuri viime viikonloppuna, että tulppaaneja pitäisi ostaa ja sinä ihana oletkin saanut niitä iloksesi! Ja voi miten kauniin värisiä<3

Satu kirjoitti...

Oih, onpas täällä ihanan paljon viestejä...Onnellisesti kotiuduttu luistelukoulusta ja voi, että voikin pikkuinen tyttö olla onnellinen ja innoissaan. Nooh, viikon päästä jatketaan harjoituksia...Pannukakkua massu pullollaan pussuttaa pikkuinen ja unelmoi varmaan "kiila kolvesta" joka niin kevyen keijukaismaisesti siellä jäällä viiletti. :)

Jospa vastailisin kerrankin kaikille, kun niin kivasti olette viitsineet tänne raapustella...

Elina: Pilkkuhaalari on Cloesta täältä Kangasalta ja muutama takkikin siellä taisi toisiaan vielä rekillä roikkua.
Kiva, kun uskaltauduit moikkaamaan ja mukavaa, kun olet tänne löytänyt!

Hanna: Voi,kiitos <3 Ja tulppaajena olisi mennyt ihan täysin läpi, en huomannut mitään...:)

Mimmuli: Mukavaa, kun löysit meidät! Tulehhan taas! :)

Noora: Moikka moi, ihanaista tätä vuotta sinullekkin! Onko teidän asiat edenneet? Harmi,kun sinne saakka häippäätte...:(
Juu, tuo haalari on aivan ihana! Oli ostoslistallani jo haalarinhankinta hetkellä, mutta silloinpa en vaan sitä mistään bongannut..No, nyt on neidillä kaksi hyvää haalaria (kyllähän joka tyttö kahdet tarvitsee..),Ticketin punaisen tähtihaalarin ehdin jo hankkia talven tullessa. On muuten hyvä sekin. Perusteluni tähän hairahdukseen on nyt se, että Ticket on paksu ja Minymo kevyempi, eli jokakelin vermeet löytyy.Hehee..:) Mukavia pakkaspäiviä ja tulehhan moikkaamaan!

olivieno: Juupa juu, niin meilläkin nykyään usein ja ehkä syytä onkin...;)

Krisse: Tyttöset kiittävät, kivaa oli! <3

Ira: Voi, kiva kuulla sustakin! Päätin, että tästä hetkestä lähtien meillä on aina tulppaanit vaasissa...ainakin sinne kevääseen. Katotaan kuis käy..;)

Elsa: Voi, ihanaa jos tykkäät musiikeistani! Vähän arvelutti koko musatouhu, mutta nyt olen näihin ihan koukussa. Ja saahan äänet pois, jos joku ei tykkää..:)
Vaaleanpunaiset tulppaanit ovat kieltämättä kyllä kauniita <3

Marge: No, täytyy täytyy..;) Eihän tässä muuten selviä millään...Syitähän löytyy, jos niitä aletaan kyselemään. Hihii..Ja kiitos, Peppi oli onnessaan. Sähän voit laulaa, et "mää ja Tapparan miäs..." Meillä minä luonnollisesti olen vielä Jypin naisia, mies hihkuu Ilvekselle, pojat KisaEaglesille ja Peppi nyt sit ilmeisesti Tapparalle..;))

Nia: Kiitos! Ne on ihkuja! :)

Anonyymi kirjoitti...

Varsin tutun kuuloinen tuo kauppareissusi minullekin :) Kumma miten mukaan tarttuukin aina jotain mitä ei pitänyt edes katsoa... :) Olen tilaillut Minymon vaatteita meidän tytöille tanskalaisista nettiputiikeista - kivoja juttuja suht edulliseen hintaan. Mitäs merkkejä Cloe myy ja missä sijaitsee?

Voi teidän Peppi siis luistelee jo.. meillä tytöt eivät ole kertaakaan olleet luistimilla - tosin eipä meillä luistimia ole vielä hankittuinakaan :D Mutta Tappara-fanina tiedän kyllä minne laittaa tytöt luistelukouluun mikäli sikseen tulee ;)

Mukavia aurinkoisia pakkaspäiviä sinne suunnalle!

Anonyymi kirjoitti...

Varsin tutun kuuloinen tuo kauppareissusi minullekin :) Kumma miten mukaan tarttuukin aina jotain mitä ei pitänyt edes katsoa... :) Olen tilaillut Minymon vaatteita meidän tytöille tanskalaisista nettiputiikeista - kivoja juttuja suht edulliseen hintaan. Mitäs merkkejä Cloe myy ja missä sijaitsee?

Voi teidän Peppi siis luistelee jo.. meillä tytöt eivät ole kertaakaan olleet luistimilla - tosin eipä meillä luistimia ole vielä hankittuinakaan :D Mutta Tappara-fanina tiedän kyllä minne laittaa tytöt luistelukouluun mikäli sikseen tulee ;)

Mukavia aurinkoisia pakkaspäiviä sinne suunnalle!

Anonyymi kirjoitti...

Jaahas tuli sitten tuplaten tuo kommenttini :)

Satu kirjoitti...

Moikkista Marja,

juu, eipä nuo tuplat haittaa mitään ja sähän oot "tuplien" nainen...;)

Cloe on tuossa Lentolan "uudessa liikekeskuksessa", siinä HopLopin naapurissa. Kurkkaa nettisivuilta www.cloe.fi merkkejä, niitä oli niin paljon, etten muista kaikkia. Mutta ainakin nyt LEGO, Minymo, Lenne, Ticket to Heaven, Elle, Claire, Brubaker, Kinderit...ja mitä kaikkea :)

Tuo luistelu on meillä tämän talven innostus. Viime talvenakin jo kokeiltiin, mutta silloin ei vielä tykätty. :) Yölläkin herätessään kysyi, "mennäänkö taas huomenna?"...

Niin ja hei, mitä nettikauppoja suosittelisit Tanskanmaalta? Kiinnostuin oitis...:)

Paranemisia sinne!

Piitis kirjoitti...

Hyvä että muistit leivän ja maidon ostaa. Itselle kävi jokin aika niin, etten muistanut ostaa mitään mitä piti. Tosin käsipuolessa keikkui kaksi kassillista ihan muuta ihanuuksia.
Aivan namuset vaateostokset ja tulppaanit myös.
Mukavaa luisteluharrastusta teille!

Lilla Medine kirjoitti...

Mukavaa lueskella blogiasi. Oikein tutulta kuulostaa tuo kauppareissu! Meidän pikkuneiti 4,5-vuotias ja haaveilee myös taitoluistelusta. Kauniita kevään värejä tulppaaneissa ja kaulahuivissa!

Anonyymi kirjoitti...

Kivat sivut, kyllä sieltä kaupasta joskus jotain väärääkin tulee...Tappara, ehdottomasti, pienet lapsen lapseni, tyttöjä molemmat, ovat saaneet tapparakamaa heti pienestä tutteja yms. Oliko susta juttua tässä taannoin jossain naistenlehdessä, tykkään seurailla ero blogeja, niistä saa nautintoa ja vinkkejä omaankin elämään terveisin yks blogiton

Anonyymi kirjoitti...

uuuups, eri blogeja tarkotin

"Kantriina" kirjoitti...

Niin tuttua miullekkin :) Ja tänään huomasin, että miehet pääsevät tässäkin asiassa helpommalla! Olin tänään ruokakaupassa töiden jälkeen ja satoi kovasti lunta... kiertelin ja katselin kaikenlaista ja vihdoin ostokset oli tehty. Joku mies käveli samaan aikaan autollensa kaupasta, hyppäsi kyytiin ja ajoi pois...nopea reissu. Mie pakkasin kamat autoon ja aloin kaivaa autoamme lumikinoksen alta. Tarinan opetus: jos käväiset vain äkkiä ja haet SEN MITÄ TARVITSET, voit hypätä autoon ja ajaa pois! :D Voi että kun otti pattiin!

Satu kirjoitti...

piitis, kiitos, kiitos! Samassa veneessä siis kellutaan...:)Taas olis maito lopussa..uskaltaiskohan kaupoille..hehee. Kiva,kun löysit tänne!

Lilla Medine, kiitos sinullekkin ja mukavaa, kun löysit tänne! Kaunista luettavaa ja hurmaavia kuvia löytyi ihanasta blogistasi! :)

anonyymi, juu, muutamaan kertaan tavasin tuota ero-blogia...hih :) Siinä pisteessä ei nyt ainakaan vielä olla ;) Kiva, kun tänne tupsahdit! Ja juu, olihan musta joku juttu jossakin...:)

Kantriina, kuullostaa tuokin niiin tutulta ja suoraan omasta elämästä lainatulta. Meillä se menee just noin! Jos mies käy kaupassa sieltä tulee justiinsa se,mitä lappuun kirjoitin, mutta kun minä kerran viikossa, niin...;)Kestää, kestää ja raahustan lopulta viiden kassin kanssa ovesta sisään. Raskasta tämä naisen elämä! ;)
Sinulla on muuten uskomattoman tunnelmallinen ja kaunis blogi!


Mukavaa viikonloppua kaikille! <3