tiistaina, tammikuuta 27, 2009

Mennään hiljaa markkinoille...

Terkkuja messuilta. Ei sen kauempaa, kun ihan Helsingistä ja Formasta, mutta irtiotto arjesta jo sekin. Perjantaina heti aamulla lapset kouluun ja hoitoon kiikutettuamme lähdimme siipan kanssa köröttelemään lumisia teitä kohti messuja. Formassa päästiin suoraan pöytään eli messujen juhlalounaalle, jossa saimme maittavan aterian lomassa kuunnella mielenkiintoista luentoa tämän hetken trendeistä maailmalla. Se olikin oikein oiva järjestys, sillä tuo lyhyt luento laittoi kyllä miettimään omiakin ostopäätöksiä lukuisien hyllyjen välissä...Nyt on ökyilyjen aika ohi. Ei kultaa, kimalletta ja turhaa krääsää. Nyt harkitaan tarkkaan mitä ostetaan ja se, mitä ostetaan on hyödyllistä, kestävää ja ajatonta. Tavallisuus, ekologisuus ja eettisyys nostavat päätään vieläkin vahvemmin. Annetaan aikaa itselle, ystäville ja perheelle. Eletään mahdollisimman slow, kulutetaan tietoisesti, satsataan laatuun ja arvostetaan aitoja elämyksiä. Slow, joka oli messujen teemanakin, on vastareaktio taloudelliseen ja tyylilliseen yltäkylläisyyteen. Nyt lahjatkin saavat mieluiten olla jotakin hyödyllistä ja antajansa arvomaailmaa kuvaavia. Vastapainoa slow-teemalle antavat taas kaikki ihanat ja piristävät "kasari-värit". Neonsävyjä: pinkkiä, limeä, keltaista... Kuoseista ruutu jättää taakseen nyt raidan.

Lounaan jälkeen oli töiden aika ja tuo edellinen luento takaraivossa yritin tehdä hankintoja mahdollisimman slow. Meille on todellakin tulossa nyt paljon kaikkea hyvin käyttötarkoituksensa löytävää juttua...:) Ei kuitenkaan tylsää, vaan hyväntuulista ja hauskaa. Keväällä, jos koskaan on kaikesta huolimatta oltava pilkettä silmäkulmassa. :)

Messujen ihan parasta antia oli iloinen kahvihetki Adalmiinan Annarinan sekä Annun ja Liinun kanssa. Höpöttelyä ja naurunturskahduksia olisi jatkettu piiiitkään, mutta työt vaan painoivat päälle. Pullanmurut rinnuksilla oli jatkettava urakkaa...:) Toivottavasti nähdään taas pian!

Perjantai jatkui hankintojen merkeissä, illalla syötiin hyvin, sulateltiin koettua ja kaaduttiin rättipoikkiväsyneenä kivan hotellin pehmeään petiin. Lauantai meni messuteeman mukaisesti very slow vielä muutamia unohtuneita hankintoja tehden ja muuten vaan laatuaikaa viettäen...:) Siellä rauhaisasti tallustellessamme osui eteemme myös tämä ihanuus...
Poistuimme messuilta takaoven kautta arkkua kantaen...:) Kotona odottivat kolme innokasta vipeltäjää tuoreiden pullien kera ja taas olimme erittäin trendikkäitä, - keskellä aidoista aidoimpaa elämää...

Nyt kutsuvat työt...Nähhään! :)
Kuvat: kolme ylintä Blossomin messuosastolta ja alin omasta tuvasta...:)

19 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi mitä pupusia! Ovatko tämän kevään uutta? Slow kuullostaa hyvältä...:)

t. Mari

Ira kirjoitti...

Ja teillä kaikilla oli niin mukavaa, oi jospa oisin voinut olla mukana... :) Kiva kuulla messukuulumisia! Ja tuo slow, kuullostaa hyvältä ajatukselta. Ehkä me juuri sitä kaipaamme tänä päivänä. Mutta... Minä tuskin maltan odottaa niitä lastenvaatteita puotiisi, tismalleen sitä mistä itse haaveilen. Ihanaa, että villa Harmonie on olemassa ja tietysti sinä Satu!

Sandra kirjoitti...

Nää sun sivut oli mulle ihan uusi tuttavuus, mutta sitäkin ihanammat!Kiitos. Tuo slow ja maanläheisyys kuulostaa mustakin ihanalta.

Sandra kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Hattaramaa kirjoitti...

Kuulostipa hyvältä ja takuulla ihana viikonloppu!

Valloittava valkoinen kirjoitti...

Oi mitä ihanuuksia erityisesti täkki!
Kurkkaahan blogiini siellä on sinulle jotain!
Anu

Valloittava valkoinen kirjoitti...

Oi mitä ihanuuksia erityisesti täkki!
Kurkkaahan blogiini siellä on sinulle jotain!
Anu

Lilla Medine kirjoitti...

Ihanaa kun saat Cupcaken-mallistoa nettipuotiin, tilaan varmasti pikku-Medinelle ihanuuksia. Tiedätkö ennakkoon onko tulossa, esim, malliston sivulta 17 jotain ihanaa, kokoa 74-80cm?

Anonyymi kirjoitti...

Oi, kaikkea ihanaa! Puput ovat niin söpöjä :)

Hanna

Marja kirjoitti...

Olen kierroksella blogimaailmassa ja tännekin löysin. Ihanaa!

pioni kirjoitti...

Nuo puput on niiiin söpöjä.
Minulla on sinulle jotain blogissani.

Marja kirjoitti...

Messureissusihan kuulosti varsin mukavalta ja antoisalta kokemukselta :) Ja kiinnostavalta slow-teemoineen... voi kunpa sitä osaisikin aina harkita ostoksiaan, ja ostaa tarpeeseen - tosin välillä sitä kaipaa hemmottelua ja piristystä, ja niitä löytyy sinun putiikistasi :)

Leppoisaa tiistai-iltaa täältä Tampereen toiselta puolen!

Satu kirjoitti...

Oi, olettepas kivasti jaksaneet kommentoida...Kiitos siitä! :)

Mari, juu kevättä Mailegiltahan ne :) Tulossa maaliskuussa...

Ira, voi kiitos taas sinä ihana! Jaksat aina piristää päivääni :)

Sandra, mahtavaa, kun löysit tänne! Nähdään taas! :)

Marja, juu olihan se mukavata vaihtelua :)Voi, toivoisinkin että se menisi niin, että vaikka kuinka maailma potkisi ja potuttaisi, niin piristystä haettaisiin juurikin näistä pikku jutuista...Siihen uskon, toivon ja luotan :) Enhän muutakaan voi...
Leppoisaa iltaa sinnekkin! <3

anu, täkistä tykkään minäkin! Ja voi, kiitos sinulle ihana! :)

Lilla Medine, ilolla odottelen minäkin :) Juu, sieltä on tulossa se syötävän suloinen khakin värinen tunika ja samanmoiset pöksyt :)

Hanna, niin ovat! Ihania uusia taas...

Ilona, olipa ihanaa, kun löysit! Tulehhan taas!

pioni, voi sinuakin! Ihanaa, kiitos kaunehin! Katsotaan,mitä tohdin paljastaa...:)

Hattaramaa, juu onnistunut sellainen. Kivat muistot! :)

Satu kirjoitti...

Oho, pikkuisen pomppivat nuo nimet sekaisin, vaikka ne järjestyksessä vastailin...Enpäs ole moistakaan ennen nähnyt. Nooh, huhhahhei ja rommia pulloon :)) Onneksi nyt ei kuitenkaan jutut nimien jälkeen vaihtaneet paikkojaan...:)

"Kantriina" kirjoitti...

Voi... teillä on ollut taatusti mukavaa! :) Olisipas ihanaa päästä joskus sisustusmessuille... olisin taatusti kyllä kaikkea muuta kuin slow :) Paniikissa juoksisin paikasta toiseen :D Mutta ihanalta kuullosti reissu!

Kiitos kun päästiin kuviesi kautta kurkkaamaan!

Marge kirjoitti...

Ihana postaus! Ja hyvä slow! :D
Niin ihania pupuja! Kiva, että oli onnistuneet "markkinat"!
Mukavaa loppuviikkoa sinulle, Satu!

Sari kirjoitti...

Hei vaan. Löysin vasta kivan blogisi ja onpa sinulla ollut tosi mielenkiintoinen ja mukava messureissu. Itsekin olen usein haaveillut omasta puodista, juuri sisustussellaisesta, mutta ehkä joskus... Sinä taidat ainakin pitää puotipuksuna olemisesta, se ainakin huokuu kirjoituksistasi! Mukavaa viikonloppua toivotellen,

Sari

Satu kirjoitti...

Huomenta Sari,
mukavaa,kun löysit! Juu, tykkäänhän mie...:))
Mukavaa viikonloppua sinullekkin,
-satu

Satu kirjoitti...

No,oi voi! Marge ja Kantriina meinasivat jäädä välistä...:(

Kantriina, kivaa, jos tykkäsit katsella :) Juu,kyllähän siellä joskus paniikkiakin on koettu, mutta nykyään jo aikas slow ja kivaa sellaista...:)

Marge, mukavaa viikonloppua siullekkin! Pupuja odotellen, s