perjantaina, marraskuuta 14, 2008

Live your dream...

Tänään, harmaana tihkusateisena perjantaina saan iloa kynttilänvalosta, lämpöisestä glögistä,piparin ja kanelin tuoksusta, kivasta työstä, ihanista ystävistä, vekkuleista lapsista ja ennenkaikkea tuosta hauskasta paketista, jonka eilen sain...Nyt ei voisi perjantai-siivous olla enää hauskempaa...Nimittäin, kun ihkuiset puunausaineet jo hyllyistä löytyivät, niin enää puuttuivat vaan siivousliinat tai kotoisimmin sanottuna tiskirätit ja NYT niitä on! Suloiset rätit saapuivat, pikkupuodissa jo esillä ja ehkä tänään jo myös nettiputiikinkin hyllyillä..Ihania tekstejä...maison belle, pippuripiparit, rauhaisaa joulua, live your dream... Eläkäähän niinkuin rätti määrää...:)) Unelmallisen ihanaa viikonloppua kaikille,

- rättikauppias


p.s. pstt..VAKRE Hjemin Jul-numerokin saapui juuri...Ihana!!!:)

6 kommenttia:

Sarppa kirjoitti...

Komeet on rätit..kiitos viimeisestä..=)
saas nähdä tuleeko mulle joulunumeroa, mielestäni oli vuoden tilaus..

Anonyymi kirjoitti...

Moi ! Milloin sinusta tulekaan se juttu siihen Anna lehteen vai olenko missanut sen ?

Kivoja riepuja...voisi vaikka antaa puhtia siivoukseen ...

Iloista viikonloppua !

T.

Satu kirjoitti...

Heipsan sarppa, kiitos vaan itselleis...:) Tulkaahan taas!

Juu, enpä ole minäkään vielä sitä "omaa" postin kautta saanut, mutta eiköhän se ensi viikolla luulisi kolahtavan..Hassua tosiaan,kun nuo Tanskan kautta kiertävät ehtivät aina ensin..

*******

anonyymi: Kivoja ovat rievut juu...tosin sitä puhtia en uskalla lupailla, kun ei ainakaan meillä ole näkynyt..:)

Annasta en tiedä sen enempää, kuin että lähiaikoina taitaapi tulla..Eikä siinä todellakaan suuren suurta vahinkoa tapahdu, jos sen missaa:))

Iloista viikonloppua siullekkin!

päivi kirjoitti...

hei ja kiitos paketista joka saapui ajat sitten..... eilen sen ehdin vasta hakea... lisätilauskin heti tuli... puotisi on niin ihania tavaroita täynnä<3
mukavaa viikonloppua sinne, terkuin päivi

JENNI kirjoitti...

Ihania on! Minusta kivoin oli pipari-rätti puodissasi:)

Satu kirjoitti...

Huomenta päivi, kiva, kiva paketti perillä! :) Ja kiitokset, lisätilauksesi on kirjoissa ja kansissa! :) Leppoisaa viikonloppua sinnekkin!

Huomenia jenni, nii-in on ne söpöisiä! Pipari-rättejä väännetään pakettiin kiireen vilkkaa...:)Kivaa viikonloppua siullekkin!