perjantaina, marraskuuta 07, 2008

Pakkasten paukkuessa...

Hrrrrrr...meillä on talvi. Täällä on kylmä...hrrrrr. Pakkasta vaivaiset miinus viisi, mutta tuntuu niiiiin kylmältä! Takkaan oli pakko viritellä valkeat ja vetäistä varpaat nuihin ihku ihaniin ja uusiin tossukoihin...:) Ja voi, että ovatkin nyt ihan minun ykköspopot! Voisikohan noilla hiippailla aamuhämärissä pihan poikki puotiinkin ja työkenkinä käyttää...?? Tykkäisin!!:))


Joulupuoti on nyt siis saatu auki (huoh..) ja tunnustan...lapsityövoimaltakaan ei tässä urakassa vältytty;) Meillä Jii innostui purkamaan paketteja ja pussukoita ihan täydellä tarmolla ja palkaksi kelpasi vain piparit ja lämmin glögi...Ihana apulainen! Puoti pursuaa Nissejä, possuja, joulun tuoksua ja tunnelmaa...Voi, että olen taas sekaisin noista Nisseistä. Vaikka niitä olen keräillyt enemmän ja vähemmän jo vuosia, niin silti nuo ihanat sulattavat sydämeni joka joulu aina vaan uudelleen ja uudelleen. Possu vielä odottelee pääsyään porstuaan, mutta olen minä yhdelle jo hiljaa lupaillut kuusenalus paikkaa tänä jouluna. Niin, että olenko jouluihminen..?? Olen, olen! :) Syntymäpäivänikin sijoittuu joulukuun alkuun ja aina on tuntunut vahvasti siltä, että tähän aikaan vuodesta nuo sukat ja töppöset pyörivät jalassa niin, että suhina vaan käy...On tarmoa ja intoa kuin pienessä kylässä ja pikkujoulujakin järjestetään jos jonkinmoisia. Hui tätä hulinaa! ;)

Huomenna meille saapuu suuri erä ihania herkkuglögejä ja joulunamusia...on pakko hiippailla nukkumaan, että jaksaa huomisenkin kipittää essun helmat hulmuten aamusta iltaan, purkaa, pakata ja nautiskella..:)) Pian saatte kuvia myös puodin tunnelmista..

Kauniita unosia toivotellen, satu

Tossukoita saatavilla villa HARMONIE-puodista Kangasalta. Kolme kokoa 36/37, 38/39 ja 40/41, á 20e. :) Suloiset joulun pehmoiseen pakettiin!

4 kommenttia:

Sarppa kirjoitti...

Näyttääpä tossut mukavilta...ja nisseihin täälläkin hurahdettu, ne on vaan niin ihania..

Satu kirjoitti...

Huomenia sarppa,

juu, nuo on söpöiset!:))Nytkin jalassa...Yhden kalenteri-Nissen jo kiikutin kainalossani tänne kotiinkin:) Vakaasti päätin, että tänä jouluna en kyllä jää ilman, kuten yleensä! Mies pyöritteli päätään...Tuolla se jo roikkuu köökin seinällä...siis tonttunen, -ei mies ;))

Aurinkoista perjantaita, s

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Olen aivan ihastunut blogiisi ja ihanaan puotiisi. On varmasti pakko ajella sinne täältä Espoosta, niin viehättävältä sieltä on näyttänyt :)Löytyykö sieltä Kangasalta mitään muuta mukavaa, käymisen arvoista paikkaa tai ravintolaa?
Joulufiiliksin, Anski

Satu kirjoitti...

Heipsulis Anski,

voi kiitoksii, kiitoksii! :)
Olispas kivaa, jos tulisitkin moikkaamaan ja pikkuruista puotiamme kurkistamaan! Tervetuloa!

Onhan meillä täällä Kangasalla myös tietenkin tuo Marjamäen Pajutila, antiikkiliike Mirantik ja muitakin kivoja pikkupuoteja...Ravintoloista..no, jaa enpä nyt heti osaa alkaa niistä yhtäkään hehkuttamaan, mutta Paakarista olen kyllä kuullut paljonkin kehuja...joskaan omakohtaista kokemusta ei vielä ole...:)Nyt pehkuihin...

Näkemisiin, satu