lauantaina, marraskuuta 15, 2008

Lauantain tunnelmaa...

Heipsandeeraa taasen, aikas ankea ja harmaa päivä alkaa taas pian olla pulkassa...Sauna lämpenee, pizza paistuu, punaviini pöydällä...ja minä odottelen hetkeä jolloin talo hiljenee ja tuhina täyttää pikku veijareiden kammarit...Silloin alkaa se elintärkeä OMA-aika! Ei se paljoa mitään sisällään pidä, mutta hetkenä on niitä, joita ilman tätä kaikkea härdelliä ei vaan jaksa...

Harmaudestaan huolimatta päivä oli taas kiva ja antoisa..Kiitos siitä kuuluu ihanille, iloisille asiakkaillemme, joita tänäänkin tulla tupsahteli ovesta toinen toisensa perään. Kaukaa Oulustakin meitä oli tultu moikkaamaan..:) Pajutila ennen, tai jälkeen meidän pikkuruisen joulupuotimme oli monen matkaajan lauantain suunnitelmissa..Meillä pikku puodissa käärittiin paketteja, hörpittiin uutukaisia glögejä, maiskuteltiin pipareita ja nauraa hekotettiin...Parasta terapiaa tähän kaamokseen, tykkään mie. :)

Ennen kotiutumista napsin muutamia tunnelmia puodin lauantaista...

10 kommenttia:

Olivia kirjoitti...

Puotisi näyttää tosi tunnelmalliselta.

Minäkin täällä juuri viettelen sitä omaa aikaa blogeissa surffaten... Kohta sitten saunaan ja vähän napostelua, ei sen kummempaa tarvitse olla, niin taas jaksaa seuraavan päivän. Kyllä sillä pienenpienelläkin omalla ajalla on tärkeä osa omassa jaksamisessa.

Rentouttavaa viikonloppua!

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan tunnelmallisia kuvia puodistasi.

Karita

Mari kirjoitti...

Kivalta näyttää puodissasi:) Harmi kun täältä meiltä ei ihan vaan lähdetä pistäytymään:( No onneksi on myös nettikauppa.
Juu omaa aikaa sitä täälläkin aina odottaa...no meillä tytöt isompia joten aina joku istuu koneella myöhempään viikonloppuisin...mutta rauhallista silti kun pienemmät lapset nukkumassa.

Virpi / My Country Home kirjoitti...

Hei,
Aivan ihana sinun blogisi, huomaamatta on sunnuntaiaamupäiväkin hurahtanut sitä lueskellessa...:)
Luin kaikki postauksesi ja nuo vanhemmat jutut "oman etunsa tavoittelusta"...voi on niin paljon samoja kokemuksia.
Pitäisi poiketa Kangasalla joskus sinun putiikillasi. Oikein mukavaa sunnuntaita!
T: Virpi

Satu kirjoitti...

Kiitos taasen ihkuloisista kommenteistanne! :) Kiirus viikonloppu takana ja muutama tiukka paketointi päivä edessä...Omaa aika alkaa taas...Moooooi,mooooi...:)Niin ja kaikki olette tositosi tervetulleita moiksailemaan!

Suklaista sunnuntai-iltaa, s

Anonyymi kirjoitti...

Ihanalta on tunnelma vaikuttanut ja voi mitä kaikkea ihanaa siellä olisikaan! <3

Satu kirjoitti...

Nia, KIITOS <3

Sarppa kirjoitti...

Putiikissasi on aina yhtä ihana käydä, tuntee olevansa tervetullut vaikka ostaisikin vaan jotain pientä...olet kyllä oikeassa ammatissa..ja tykkään myös nettisivuistasi, tunnelmaa tulvillaan ja helpot käyttää..

Sarppa kirjoitti...

Putiikissasi on aina yhtä ihana käydä, tuntee olevansa tervetullut vaikka ostaisikin vaan jotain pientä...olet kyllä oikeassa ammatissa..ja tykkään myös nettisivuistasi, tunnelmaa tulvillaan ja helpot käyttää..

Satu kirjoitti...

Voi sinnuu sarppaliini...Kiitos,kiitos ja kiitos!:)Ihanaa, jos näin on...

terkuin, punasteleva puotipuksu