maanantaina, elokuuta 17, 2009

Mato maanantai...

Kaikki kiva loppuu aikanaan...Niin myös tämän mamman "loma". Loma tosiaankin lainausmerkeissä...:) Jotain on siis saatu aikaan ja niin oli tarkoituskin. Ainoastaan suurien päätösten tekeminen ottaa nyt aikaa...Öitä on nukuttu ja vieläkin kaipaisin kristallipalloa tai sitä persielle potkijaa. Uskaltaakko ottaa askel eteenpäin vai pysytelläkkö tutussa ja turvallisessa? Olen ilmeisesti tulossa auttamatta vanhaksi, kun näin tarkkaan jotain maltan harkita :) Yleensä, kun syöksyn vauhdilla vaikka pää edellä puuhun. Unelma odottaisi nyt nurkan takana. Jahkailenko liian kauan, jääkö se sinne? Vai ottaisiko vaan nenästä kiinni, puristaisi silmät kiinni ja sukeltaisi...?

Viikonloppuna meillä juhlittiin Justusta, jännättiin Rasmusta jäähallissa ja nyt ihmetellään Pepin kuumetta...Tänään sairastettu kotosalla ja niin se taitaa huomennakin mennä. Ohessa tunnelmia viikonlopulta...

5 kommenttia:

HaHa kirjoitti...

Pikaista paranemista Pepille! Nyt tuntuu olevan kamalasti flunssaa liikkeellä...toivottavasti ei kuitenkaan possuflunssaa.=/

Taidanpa vähän aavistella ison päätöksesi aihetta, mutta en sano mitään. =) Puntarointi on monesti hyvästä, mutta liian pitkä pähkäily aiheuttaa harmaita hiuksia.=)=)

Satu kirjoitti...

Moikkista HaHa,
kiitos kiitos! Juu, niin tuntuu olevan. Ei ollut possunuhaa, angiinaa tällä kertaa. Ihanaa! Ehdin jo maalailla monta rumaa possun kuvaa seinälle...;)

Joo, ei tämä pähkäily ole mistään kotoisin. Tulta päin vaan...:) Arvaatkohan tosiaan? ;)

Olivieno kirjoitti...

Onpas salaperäistä...

Kakku on hieno, otan inspiraatioksi tulevia varten.

Marianne kirjoitti...

Jännää...kerrothan sitten pian suunnitelmiesi suunnan asioiden ratkettua.
Tsemppiä arkeen !

Satu kirjoitti...

Olivieno,
tää on. Hih...;)
Kaakku on lasten koristelema eli eriveri HIANO! :)

Marianne,
juujuu, kerronhan mie... Kiitos tsempeistä! Terkkuja sinnekkin!