torstaina, elokuuta 27, 2009

Tykkään niin...

...näistä! Pienen Sukkapuodin pallot, hernepussit, patalaput, tiskirätit.... Voi, en tiedä miksi, mutta näistä tulee niiiiin hyvä mieli. Värit, ihanan pehmeä puuvilla, taidokas kotimainen käsityö, ekologisuus sekä hyväntuulinen meininki sen taitavat tehdä. Rätit ja patalaput ovat konepestäviä, joten huolettomasti ja kauniisti näillä saa soppiaan hämmentää ja siivojaan tehdä. Ja entäs nuo pallot sitten...I H A N I A!
Ihanuudet saatavissa täältä...

8 kommenttia:

Anu kirjoitti...

Ihanaa uutta tulossa:)
Oletko muuten tilannut siitä uudesta Bloomingvillen mallistosta sen laukun puodille?
Eli se on se tumma farkunsininen missä on sellaiset raita olkaimet...?

Anonyymi kirjoitti...

Hei Satu, minulla tuli yhtäkkiä mieleeni kun tuolla nettipuotisi sivuja äskön selailin että oletko joskus näyttänyt kuvia ihan sieltä oikealta puodiltasi? Minun mielestäni olisi super mukavaa päästä kurkistamaan sinne näin netin välityksellä! -Tiina

vanamo kirjoitti...

Hei Satu! Piipahdin jonkin sivun kautta...kaunis blogi sinulla... Tulvillaan kaikkea ihanaa;) Nuo virkatut pallot ovat suloisia.

Satu kirjoitti...

Anu,
voi, sitä en harmi kyllä ottanut valikoimiini...:(

Tiinali,
voi, onhan niitä ollut kai kyllästymiseen astikkin mm. täällä blogissa...;)Ja sieltä nettiputiikin sivultakin löytyy jotakin tositosi vanhoja tunnelmia puodilta...( http://www.villaharmonie.fi/page/7/kuvia-ja-tunnelmia) Tuoreimpia pääsette kurkistelemaan heti, kun saadaan syysuutuudet hyllyihin :)Pienen pienihän tämä "ihan oikea" on, joten montaa kuvakulmaa ei löydy, mutta hetikohtapian taas yritellään...:)

vanamo,
oi kiitos! Mukavaa, kun löysit tänne :) Palloihin olen minäkin lääpälläni...

Satu kirjoitti...

Ja vielä kerran voi voi ja oi ;) Hihii...

Marianne kirjoitti...

Jäin tuijottamaan tuota tiskirättiä...niin jättääkö kovin märäksi pöydän pinnan...entäs tuo tunnettu tiskirätin haju...tai niinhän se on että kaikki rätit fanittaa välillä pyykkipulveria, hi. Voi mua...ihan höpöjä ajatuksia.
Kuitenkin oikein kivaa viikonloppua!!!

Satu kirjoitti...

Moikka Marianne,
kuule sie ystäväin, rättihän on varsin täydellinen! Ei haise, on ekologinen, orgaaninen, saapi pestä koneessa ja rutistamalla lähtee liiat vedet pois :D Eli ihanaihana, muutenkin kuin ulkonäöltään ja nyt myös loppuunmyyty! Lisää saamme heti, kun Piia ehtii kilkattamaan puikkojaan :)Kivaa viikonloppua sinnekkin!

Mari kirjoitti...

Ovat kyllä suloisia. Mikä näissä sitten mahtaakaan viehättää, niin ovat ihanaisia :)