keskiviikkona, elokuuta 26, 2009

Täällä ollaan...

...ja ikionnellisena ollaankin :) Kattokaa ny! Nämä hyvin säilyneet vanhukset muuttivat meille sunnuntaina Helsingistä...Niin ja yksi keittiökaappikin, mutta siitä lisää myöhemmin. Ei oikeastaan mitään hajua, mihin nämä meillä asettuvat, mutta en vaan voinut jättää niitä...Ymmärtääköhän kukaan mua? Tuo kaappi on täydellinen, sille ei tarvitse tehdä mitään, mutta sohvalle ajattelin näyttää vähän pensseliä ja todennäköisesti se löytää paikkansa meidän keittiöstä. Jos vaikka pikkuhiljaa saisi päivitettyä tätä kotiakin tähän päivään, mutta se on tosiaan vielä iso JOS. :)

Joo ja messuista sen verran, että kivvoo ol ja paaaaljon ihania uusia juttuja olisi nyt sitten syssyn myötä puodin hyllyyn tuloillaan. Sain käydä kurkkaamassa myös Cupcaken ja Phister&Philinan kevättä ja voin kertoa, että iiiik ihanaa :) Kotona olivat pärjänneet myös hyvin ilman äitiä, nukkuneet mummun kanssa siskonpedissä, leiponeet ja touhuilleet. Korvaamattomia pieniä hetkiä...11 kommenttia:

Teija kirjoitti...

Kävin heti kurkkimassa, mitä syksy tuokaan tullessaan. Voi iik, mitä ihanuuksia!!

Marjis kirjoitti...

Voi että, ymmärrän sua hyvin! Meille muuttaa vähän väliä huonekaluvanhuksia.. seinät alkaa pullistella, mutta eihän niitä voi jättää jos sopiva osuu kohdalle ja vielä sopivaan hintaan..

Kivannäköisiä syksyn tulokkaat! Niitä odotellessa..

Anu kirjoitti...

Vautsi...ymmärrän,ymmärrän ja ymmärrän!!!
Ihania vanhuksia:)

Iloista loppuviikkoa!

T.Anu

Satu kirjoitti...

Teija,
niin sitä pitää ;) Juu, innolla odottelen jo itsekkin. Osa saapuu jo ensi viikolla...

Mannukka,
ihanaa, että en ole ainoa höyrähtänyt. Nuo olivat vielä niin pilkkahintaiset, että en vaan kyennyt kävelemään pois ilman niitä...Nyt niitä sitten pyöritellään täällä :)

Anu,
mie arvasin, et sie ymmärrät minnuu:) Vanhukset ovat niiiiin söpsöjä...Iloa ja valoa sinnekkin!

Olivieno kirjoitti...

Waude! Mihin sinä sitä pensseliä käytät, tuo sohvakin on ihan täydellinen?!

Sarppa kirjoitti...

Ihanat!

Ira kirjoitti...

Ihkuihanat on... <3

-sari- kirjoitti...

Onpas ihanat huonekalut, aivan pakko kysyä mistä Helsingissä löytää tuollaisia aarteita?

Kiva oli taas käydä lukemassa blogiasi! :)

PikkuBertta kirjoitti...

Onpa ihanat vanhukset.Ottaisin minäkin nuo hoitoon.

Tuikku kirjoitti...

Hihii, sama hulluus täällä myös. Ymmärrän täysin.... niitä pursuaa varastossa ja odottaa tuunaustaan, vaikka itse talossa jo nurkat natisevat vanhoista kalusteista. Ja kaikkihan tätä eivät ymmärrä, joku ystävä sanoi niitä vanhoiksi romuiksi!!!! On ne vaan niin ihania.
Mukavaa syksyä ja nauti kauniista ostoksistasi!

Satu kirjoitti...

Olivieno,
joo, se vähän riippuu siitä, että mihin käyttötarkoitukseen sen laitan...Takapuolella, kun maalia ei juurikaan ole...Mut eiks oo ihana!

Sarppa ja Ira, <3

Sari,
olipa kivaa, kun poikkesit ja moikkasitkin! :) Juu, nuo olivat vain visiitillä siellä pääkaupunkiseudulla, eli Formasta ne bongasin :)

PikkuBertta,
eiks jee! Vanhainkoti pian pystyssä...;)

Tuikku,
juu-u, tuolla "tuunausjonossa" alkaa miullakin olla jo yhtä ja toista...:) Kauheeta tää hulluus!
Voi ja arvaa vaan olenko saanut kommentointia "vanhoista romuistani"...Paras oli, kun poikien yksi kamu oli ihmetellyt ääneen sohvapöytäämme, joka on siis vanha kulahtanut arkku :)
Mukavaa syssyä sinnekkin!