maanantaina, elokuuta 03, 2009

Syysuutta...

...Tanskanmaalta. Cupcaken paketti saapui tänään mukanaan mm. nämä kuvan ihanuudet. Kauneutta pikkuisille ja vähän isommillekkin neidoille...Yksi ikionnellinen liihotteli samettinen pallomekko päällään koko illan iloisena ensimmäisestä päiväkotipäivästään ja kavereistaan.

Nii-in, se alkaa arki taas kolkutella ja ilmassakin on jo vahvasti syksyn tuoksua. Peppi palasi päikkyyn tänään ja pojat lomailevat vielä viikon. Jääkiekko rumba alkaa huomenna. Itse aloitan kodin totaalisen raivaamisen keskiviikkona ja pidän pienen loman näin työleirin merkeissä. Suunnitelmissa ei ole mitään muuta, kun pitkänpitkän tekemättömien asioiden listan saattamista tyhjäksi. Työasioita ja kotiasioita, näitähän riittää...Syksy olisi kiva aloittaa puhtaalta pöydältä. Selkeyttä kaaokseen kaipaa tämä. Muutama suurikin juttu pitäisi osata päättää...Nooh, ehkäpä nuo ajatuksetkin loksahtavat paikoilleen, kun saan puolet tämän talon tavaroista pihalle, ikkunat puhtaaksi ym.ym. Arpajaiset jatkuvat vielä viikon...saapi ottaa osaa tuossa alempana :) Aurinkoista elokuuta!

11 kommenttia:

Kesäkukka kirjoitti...

Aivan <3
Nyt meillä on se tyttökin, jolle ostella kaikkea ihanuuksia ;)
Niilo sai siis pikkusiskon :)
(ylpeä täti täällä tyytyväisenä)

Satu kirjoitti...

Kesäkukka,
oi että! IHANAA! Sylikaupalla onnea Niilolle, siskollesi ja tietenkin ylpykäiselle tätsykälle! :)

Noora kirjoitti...

Olenkin jo odotellut, että koskas niitä syysvaatteita alkaa tulla. Minä kun olen jo pitemmän aikaa elänyt tätä syksyä... Ihania mekkoja, joita meidän tyttöjen on siis pakko saada! Tuleeko pojille mitään kivaa?

Anu kirjoitti...

Satu moikka!
Kivoja nuo uutuudet taasen:)
Ja tulin nyt ihan varta vasten kiittämään!!!ISO KIITOS 'tapaus Tallipihasta'.Oli tosi mukava tavata ja kiitos että jaksoit hetken kiireisiä kulkijoita!
Ajan kanssa karautamme sitten tuossa lomien jälkeen ihan sinne puotiisikin:)

Ps.Lapset kehui,että tikkarit on tosi hyviä jatämä äiti on nauttinut pöytien pyyhkimisestä kauniilla tiskirätillä:)

Ira kirjoitti...

Kylläpä taas niin ihanansuloisia vaatteita. Päiväkodissa kelpaa liihotella. Toisaalta haikeus, kun kesälomat loppuu, mutta ihanaa kun saa taas poltaa kynttilöitä ja tunnelmoida...

Arvontaan osallistun. ;)

Marja kirjoitti...

Oi ihanan näköisiä vaatteita... pitää tulla livenä hypistelemään näitä hetikohtapian kun putiikkisi on jälleen avoinna. Tsemppiä kodin kaaoksen hallintaan ;) Minä roudasin juuri silitettävät pyykit ulos - ja eikun aurinkoon silittämään :) Terkkuja!

Satu kirjoitti...

Noora,
syksyssä mennään täälläkin jo lujaa...Poikien juttuja vielä fundeeraan :)

Anu,
voi, kiitos itsellenne! Ihana perhe ja ihana Anu! Olipa tosiaan kivaa nähdä ja mielellään olisi turissut pidempäänkin...:)Jatketaan ensi kerralla :)

Ira,
juu, millään en olisi raaskinut tyttöä päikkyyn vielä kiikuttaa, mutta minkäs teet...Nooh, nyt vapaapäiviä tiedossa ja vielä on kesää jäljellä :) Vaikka kynttilöitä onkin kieltämättä ihanaa pimeän tullen jo sytytellä...

Marja,
voi, kun oli kivaa nähdä teidänkin poppoota! Tytöt, kuin äitinsäkkin aina niin kauniina...Toisin, kun eräät ;) Juu, luulen että ovat sinun makuusi nuo uutukaiset ihanuudet. Ja kiitos, tähän kaaokseen todellakin on tsemppi tarpeen ;) Iloisia silityshetkiä sinne auringonpaisteeseen ja ihanaa reissua!

malla kirjoitti...

ai miten syötävän suloisia vaatteita!!tässähän alakaa ihan syksyttämään:)

Satu kirjoitti...

malla,
eiks jee :) Syksyttää jo niin pahasti vaikka ulkona paukkuu helteet...

Ulla kirjoitti...

Onpa kauniita vaatteita.
Saako nettikauppasi kautta vielä tilattua inspiraatiota ikkunoiden pesuun? Sitä hommaa kun aina onnistun siirtämään eteenpäin hamaan tulevaisuuteen mitä ihmeellisimmillä verukkeilla :D

Kauniita ja lämpimiä loppukesän päiviä Sinulle!

-Ulla

Satu kirjoitti...

Ulla,
juu, saa saa ilman muuta! Laitan sitä aina kaupan päälle mansikkaisen Mummi-astianpesuaineen mukana ;D Sillä minä aion kuurata akkunani ensi viikolla...Huom! AION...Kerron sitten, kuinka kävi :)

Tunnelmallisia elokuun iltoja teidänkin poppoolle! Ihanaa,kun poikkesitte...:)