keskiviikkona, elokuuta 19, 2009

Oi elokuu...

...tykkään sinusta niiiiiin! Ihania, lämpimiä, tummia iltoja. Kynttilänvaloa. Syksyn tuoksua. Kasteisia aamuja. Auringonpaistetta ja sateen ropinaa. Omppoja. Luumuja. Metsänherkkuja. Vaaleanpunaisia Hai-saappaita ja pilkkusadetakkia. Oman pihan värejä ja arkista eloa.Satoasi odotellen...

6 kommenttia:

Teija kirjoitti...

Me like too ♥

Krisse kirjoitti...

sama täällä..niin minäkin...

Noora kirjoitti...

Ihania tunnelmia maalailit! Näin loppukesän lapsena minäkin tykkään kovasti. Ihanaa on vilkkaan kesän jälkeen rauhoittua ja käpertyä kotiin! Ja sehän vaatii paljon uutta ostettavaa... Kuulasta syksyä sinulle!

Ada och Emil kirjoitti...

Ihanaa, syksy!! Kauniita kuvia :)

-Sanna

JOHANNA kirjoitti...

Tykkään kans syksyn kirpakoista ilmoista! Kivaa oli nähdä siellä tallipihalla ja suuret kiitokset tikkariyllätyksestä! Lapset olivat aivan innoissaan niistä jättitikkareista! Naama vihreänä söi prinsessakin! :) Ihania syyspäiviä ja toivottavasti taas nähdään!

Satu kirjoitti...

Teija ja Krisse,
mii tuu, mii tuu :)

Noora,
joo, mää oon tämmöinen taivaanrannanmaalari..;)Koti kyllä on maailman paras paikka ja huomenna lähdetään ostoksille...Kirpakkaa syksyä ja tsemppiä työmaailmaan!

Sanna,
kiitos ja ihanaa on on on! :)

Johanna,
kivaa oli nähdä taas teidänkin poppoota! Mukavaa, jos tykkäsivät ;) Taisivat tikkarit kestää koko Särkkä-päivän...;)Terkkuja ja aurinkoisia syyspäiviä sinnekkin! Nähhään taas!